Зіркові скандали
Подобається

Батько Меган Маркл розлютив королеву. Що тепер буде?

25/06/2018     Автор: Яна Романська
Батько Меган Маркл розлютив королеву. Що тепер буде?

Меган Маркл та принц Гаррі вже більше місяця як офіційно подружжя. Здається, новоспечена герцогиня зуміла налагодити стосунки з усіма членами королівської родини і навіть із самою Єлизаветою ІІ. А от родичі Маркл такими успіхами похвалитися не можуть, передає Корупція.Стар

Особливо не склалися стосунки королеви і батька Меган – Томаса Маркл. Якщо вірити ЗМІ, причина недоброзичливості Єлизавети ІІ криється у недавньому інтерв’ю чоловіка.

Минулого тижня, тато Меган мав відверту розмову із представниками британської преси. В ефірі одного телеканалу Томас розповів багато зайвого, що і розлютило королеву.

Маркл розповів і про знайомство дочки з принцом, і про звістку про їхні стосунки та весілля. А ще, він розповів, що скоро стане дідусем. Томас зізнався, що мріє одного разу потрапити до палацу.

Популярне: "Кохана моя, я все одно поряд! Хоч і сльози капають …": Скандальну російську співачку не пустили в Україну

Однак, королеву найбільше розлютив не сам факт наявності цього інтерв’ю, її вразило те, що Томас просто продався пресі. Інформацію про життя своєї дочки він оцінив усього в 10 тисяч доларів.

Єлизавета ІІ пішла на радикальні заходи через таку говірливість чоловіка. Королева заборонила Томасу Марклу відвідувати будь-які офіційні заходи, де буде присутня його донька Меган, або ж будь-хто інший з королівської родини.