Новини про зірок
Подобається

«Залишив їм квартиру, будинок, а мамі все мало і мало»: Скандальний Антон Мухарський розповів свою версію конфлікту з екс-дружиною

24/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Залишив їм квартиру, будинок, а мамі все мало і мало»: Скандальний Антон Мухарський розповів свою версію конфлікту з екс-дружиною

Популярний український телеведучий, співак і артист Антін Мухарський відверто розповів свою точку зору на конфлікт з колишньою дружиною. За його словами, він втомився від судових розглядів, передає Корупція.Стар.

Ще в лютому стало відомо про те, що Мухарський втік з України за кордон, через судовий розгляд про несплату аліментів на величезну суму грошей, яку проти нього почала екс-дружина популярна телеведуча Сніжана Єгорова. За словами жінки, біологічний батько дітей навіть не тільки не платив гроші, а й навіть не провідував своїх спадкоємців. Нагадаємо, що Єгорова зараз виховує трьох дітей Антіна: Андрія, Аріну і Івана і до сих пір намагається через суд отримати від чоловіка належні їй законом гроші.

Популярне: До сих пір не прийняла: Вся правда про стосунки Тоні Матвієнко і колишньої дружини Мірзояна

Але за словами Мухарського Єгорова переслідує зовсім інші цілі, ніж просто забезпечити дітей. Антін стверджує, що неодноразово пропонував юристам екс-дружини влаштувати переговори і вирішити питання без судового розгляду набагато швидше, але Сніжана відмовилася.

"Моя перша заява була в червні минулого року — це був відкритий лист до юристів пані Єгоровій з проханням сісти за стіл переговорів, закінчити все це. Таких листів було чотири. З того боку я не отримав жодної відповіді. Повторюю, жінкам не потрібен мир — жінкам потрібна війна. "

За словами Антіна, він виплатив дітям всю необхідну суму, але Сніжана просто захотіла розбагатіти побільше, а заодно і прославитися.

"Я заплатив своїм дітям всі необхідні суми, більше 1,2 млн гривень аліментів, залишив їм квартиру, будинок, залишив їх мамі машини, а мамі все мало і мало", — заявив Мухарський.

Актор додав, що Сніжана вже сама не знає, чого хоче добитися від нього і робить заяви, які абсолютно не відповідають реальності.

"Дами, заручившись підтримкою Міністерства юстиції зараз" на коні ", несуться вперед. Куди мчать — чорт їх знає. І вони мчать вперед, розуміючи, що за їх спинами сам міністр юстиції Петренко — під *** с і покидьок", — заявив телеведучий.