Новини про зірок
Подобається

«Ти дивись, яка вибаглива»: Регіна Тодоренко розповіла про складнощі своєї роботи

24/06/2018     Автор: Яна Романська
«Ти дивись, яка вибаглива»: Регіна Тодоренко розповіла про складнощі своєї роботи

Зірка популярного тревел-шоу "Орел і решка",  Регіна Тодоренко мріє про повноцінний відпочинок без зайвих турбот, а також про роботу у нових проектах, один з яких, до речі, скоро розпочнеться, передає Корупція.Стар

За час своєї роботи у мандрівному проекті "Орел і решка", Регіна встигла відвідати,  приблизно,  150 країн світу, що є найбільшим плюсом для непосидючої співачки.

Однак, і мінусів у роботі телеведучої шоу саме такого формату, теж вистачає. Про найбільші недоліки, Регіна розповіла в одному з інтерв'ю:

"Навіть в періоди, коли ми закінчували старий сезон і починали новий (у нас є проміжок приблизно в місяць), я продовжувала подорожувати. Не було такого, щоб я приїхала додому, їла піцу і дивилася серіали. Мені подобається життя в русі. Іноді, звичайно, набридають літаки. Старенькій Регіні вже хочеться комфортних умов — щоб сидіння в літаку були схожі на ліжко. Тому що неймовірно складно кожні два дні міняти локацію і сідати в літак на 20 годин".

Регіна не буде зупинятися на досягненому, і буде далі подорожувати по незвіданим країнам світу.

Популярне: "Кохана моя, я все одно поряд! Хоч і сльози капають …": Скандальну російську співачку не пустили в Україну

Після того, як Леся Нікітюк покинула тревел-шоу "Орел і Решка",  Регіна продовжує підримувати із нею дружні стосунки. Але, здається, вона навіть трохи заздрить своїй зірковій подрузі.