Зіркові скандали
Подобається

«Так це правда, оце ти з ним…»: Шанувальники накинулися на Настю Івлєєву через її інтимні фото з коханцем

24/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Так це правда, оце ти з ним…»: Шанувальники накинулися на Настю Івлєєву через її інтимні фото з коханцем

Популярна українська телеведуча викликала обурення своїх шанувальників своїми новими відвертими знімками, передає Корупція.Стар.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстагарм Івлеева нарешті вирішила підтвердити чутки, які ходили навколо неї останні кілька місяців. Шанувальники заявляли, що у дівчини з'явився коханий. Багато хто називав ім'я відомого скандального російського хіп-хоп музиканта Олексія Узенюка, який більше відомий під своїм псевдонімом Елджей.

Популярне: «Високий кароокий брюнет…»: Лідія Таран показала фото того, в кого «влипла по самі вуха»

Але зірка офіційно так і не зізнавалася в тому, що вони дійсно зустрічаються. Але на цей раз помилки вже бути не може. Настя поділилася особистими знімками, на яких вона на дивані обіймає напівголого виконавця. При цьому на столі видно кілька пляшок алкоголю.

Шанувальники миттю відреагували на таке фото, почавши будувати свої припущення про те, одружилася пара. Багато ж фанати залишилися незадоволені вибором телеведучої, заявивши, що хлопець зовсім їй не підходить.

«Цікаво вони вже одружені?», «Чому з усіх саме він?», «Те почуття, коли на твоєму хлопцеві прикрас більше, ніж на тобі», «Дівчатка звичайно люблять поганих хлопців .. Але цей не поганий .. Він к*нчений »,« Так це правда, це ти з ним зустрічаєшся, жах ».

Сама ж телеведуча вирішила не коментувати ситуацію, що склалася.

 

 

✨? the details

Публикация от НАСТЯ ИВЛЕЕВА (@_agentgirl_)