Новини про зірок
Подобається

«Просто бомба»: Надя Дорофеєва вразила всіх спокусливим фото

24/06/2018     Автор: Яна Романська
«Просто бомба»: Надя Дорофеєва вразила всіх спокусливим фото

Літній сезон у розпалі і зірки вже давно відпочивають у наймальовничіших місцях нашої планети. Не винятком стала і популярна співачка, солістка гурту «Время и стекло», а також тренер гумористичного шоу «Ліга сміху», Надя Дорофеєва, передає Корупція.Стар

Зірка одна з найактивніших завсідниць соцмереж серед українських селебрітіс. Вона часто ділиться зі своїми фолловерами не лише світлинами зі світських подій чи зйомок кліпів, а й не соромиться демонструвати інтимні фото зі своїм чоловіком – телеведучим Володимиром Дантесом. 

Днями, Надя опублікувала нове фото зі свого недавнього відпочинку на пляжі. Варто зазначити, що у кадрі Дорофеєва позує у досить відвертому купальнику, який вигідно підкреслив ідеальну фігуру дівчини.

Шанувальники не могли оминути увагою таке красиве фото, тож  за лічені години цей пост назбирав понад 100 тисяч лайків. 

Окрім цього, вони залишили безліч коментарів:

"Тримайте мене, це дуже красиво. Просто бомба", — сказала Софія Залалиева, "Два тату на ніжках? Блін, що там написано? Так цікаво", — підкреслив Настя Голинберг,  "Я дуже багато думаю, захоплююся тобою. Ти просто неймовірна. Величезне спасибі, ти змусила мене цінувати оточуючих мене людей", — уточнила Марія Занадворова.

Популярне: "Кохана моя, я все одно поряд! Хоч і сльози капають …": Скандальну російську співачку не пустили в Україну

До речі, фолловери навіть розсекретили місце відпочинку, яке Надя приховувала. Користувачі Інстаграм дійшли висновку, що фото зроблено у Коктебелі.