Новини про зірок
Подобається

«Мало не позбувся дружини прямо у РАЦСі і скандальні чутки про романи на стороні …»: Що відомо про переможця «Танців із зірками» Ігоря Кузьменко

24/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Мало не позбувся дружини прямо у РАЦСі і скандальні чутки про романи на стороні …»: Що відомо про переможця «Танців із зірками» Ігоря Кузьменко

Чутки про особисте життя переможця «Танців із зірками 2017» довгий час не давали спокою його прихильникам. Його обраницею називали навіть Наталю Могилевську. Але як насправді склалася доля хлопця після проекту і що відомо про його життя, дізнавалася редакція Корупція.Стар.

Кузьменко Ігор Сергійович народився в 1987 році в Чорноморську Одеської області. Про дитинство майбутнього хореографа відоме не багато. Його батьки були інженерами, а дід був відомим в Чорноморську начальником морського торгового флоту. Ігор почав захоплюватися танцями вже у віці семи років. На його хобі вплинула старша сестра Тетяна, яка привела молодого хлопчика в танцювальну студію і стала його першою партнеркою.

Популярне: «Високий кароокий брюнет…»: Лідія Таран показала фото того, в кого «влипла по самі вуха»

Після школи Ігор, за повчанням батьків, вступив в Одеський національний морський університет. Але сам хлопець мріяв про сцену. Саме тому він вирішує отримати і другу освіту, закінчивши школу театральної майстерності при Одеській кіностудії.

Але свої заняття танцями хлопець не кидав навіть під час навчання. За цей час він встиг стати багаторазовим призером на різних чемпіонатах України, а потім і отримати довгоочікуваний кубок України. З цього моменту Ігор розуміє, що танці стали всім його життям. Він починає виступати не тільки на змаганнях в Україні, а й перемагати в міжнародних конкурсах, які проходили в США, Німеччині та Франції. Крім цього, хлопець вирішує спробувати себе в сфері кінематографії. Кузьменко знявся в декількох серіалах «Останній яничар», «Світло і тінь маяка».

Але акторське захоплення так і не переросло в професію. Незважаючи на те, що в колах танцюристів він став справжньою знаменитістю, український глядач рідко бачив хлопця на телебаченні. Але вже в 2017 році все змінилося. Його запросили взяти участь в проекті «Танці з зірками» на телеканалі «1 + 1». Хлопець погодився і став партнером Наталії Могилевської. Хоча зірка вже брала участь в такому проекті, вона зізнавалася, що Ігор багато чому її навчив і відкрив в ній нові грані.

Пара не просто успішно виступала в проекті, саме вони стали переможцями. Під час передачі, багато глядачів приписували Ігорю роман з Наталією. Під час своїх танців, пара виглядала по-справжньому закоханою один в одного.

Але після фіналу стало відомо, що серце хореографа зайняла зовсім інша дівчина. Нею виявилася колега Ігоря. Своє особисте життя Кузьменко вважає за краще приховувати і про свої стосунки з Олександрою майже нічого не розповідав. Нашої редакції стало відомо, що пара познайомилася більше 11 років тому. Вони часто працювали разом, дружили, але почуття виникли тільки через два роки. Виявилося, що посприяв цьому їх спільний друг. Що саме такого зробив цей незнайомець не відомо до сих пір. Але ось уже 9 років Саша та Ігор закохані одне в одного.

За словами Кузьменко саме його дівчина наполягла на його участь у проекті, а потім часто з'являлася на репетиціях допомагаючи і підказуючи своєму коханому. До речі дівчина стала хорошою подругою Могилевської і разом з нею весело спостерігала за тим, як шанувальники зірок описували роман Ігоря з Наташею.

Правда от з пропозицією хлопець не дуже поспішав, він хотів зробити її дуже ефектною. Кузьменко запропонував побратися своїй обраниці прямо під час весілля їх друзів в 2017 році. Олександра погодилася. Але весілля довелося відкласти через зйомки в «Танцях». Офіційно вони розписалися лише в 2018. До речі дата виявилася дуже символічною — 14 лютого.

Але Олександра навіть не знала про майбутній захід. Ігор зробив для неї сюрприз. Правда весілля виявилося зіпсованим. Пара мало не розлучилася прямо в РАЦСі, так як дівчині не сподобався такий «подарунок» від свого коханого, адже він навіть не покликав гостей і батьків.

У підсумку вони помирилися і тепер разом займаються сімейним бізнесом. Зараз вони відкрили вже 5 власних танцювальних студій «K.I.T Dance Studio».