Катя Осадча продемонструвала ідеальні форми у спокусливій сукні

24/06/2018     Автор: Яна Романська
Катя Осадча продемонструвала ідеальні форми у спокусливій сукні

Модель у відставці, а сьогодні популярна українська телеведуча та мама двох синів –  Катя Осадча встигає все і всюди. Про це вона регулярно розповідає своїм фолловерам на сторінці у популярній мережі Інстаграм, передає Корупція.Стар

Завдяки специфіці своєї роботи, Осадча багато подорожує. Вона встигла побувати вже у стількох куточках нашої планети, що деяким мандрівникам і не снилося.

Днями, зірка відвідала Львівський національний театр опери та балету. Звісно ж, Катя не забула зробити нове фото і показати його своїм інста-друзям.

У кадрі, телеведуча позує в ніжно-рожевому платті, яке обрала для урочистого заходу. Цей наряд робить акцент на красивих тендітних плечах жінки, а також на її струнких ногах: їх дозволяє побачити високий розріз на платті. Та й загалом, сукня вигідно підкреслює і без того красиву фігуру молодої мами.

Перед візитом до Опери, Катя Осадча встигла прогулятися старовинними вуличками романтичного міста Лева. Для прогулянки спекотним Львовом зірка обрала легку сукню у дрібні квіточки.

Популярне: "Кохана моя, я все одно поряд! Хоч і сльози капають …": Скандальну російську співачку не пустили в Україну

До речі, через часті перельоти, Катя скаржиться на погіршення стану шкіри, а особливо шкіри обличчя. Боротися з цією проблемою їй допомагає косметолог, а також косметичні засоби з мас-маркету. Про це та багато іншого зірка часто розповідає у своєму блозі.