Новини про зірок
Подобається

Каменських розповіла про свою найбільшу слабкість. Ви здивуєтесь!

24/06/2018     Автор: Яна Романська
Каменських розповіла про свою найбільшу слабкість. Ви здивуєтесь!

Багато жінок різного віку по всьому світі люблять популярний серіл «Секс у великому місті». Напевно, чи не кожна красуня хотіла б бути хоч трохи схожою на одну з героїнь сіткому, передає Корупція.Стар

Популярна українська співачка, зірка телебачення — Настя Каменських, яка останнім часом виступає під псевдонімом NK, розповіла, що дуже схожа на одну з чотирьох героїнь серіалу.

У Насті Каменських і Кері Бредшоу є одна спільна слабкість. А саме — любов до  туфель. Ви ж пам‘ятаєте величезну шафу зі взуттям у Кері?

«Ось що трапляється з дівчиною, яка потрапляє на шопінг в магазин взуття. І як же я розумію Кері Бредшоу, у якої була фанатична любов до красивих туфельок. У вас теж так?» — написала Настя під фотографією зі свого нещодавнього шопінгу.

Настя Каменських одна з небагатьох українських зірок, яка попри всі модні віяння не зраджує красивому взуттю на підборах. В той час коли інші селебріті обирають комфортні кросівки чи балетки.

Популярне: "Кохана моя, я все одно поряд! Хоч і сльози капають …": Скандальну російську співачку не пустили в Україну

Підписники зірки підтримали її захоплення і залишили багато хороших коментарів під її фотографіями:

«Так само! А ви — неймовірна красуня», «Мадам шик, блиск і краса», «Настя, туфельки бомбічні, просто клас. Той випадок, коли можна нічого не говорити. Така стильна і шикарна краса, що глузду можна з‘їхати. Удачі тобі».

 

 

Вот, что случается с девушкой, которая попадает на шоппинг в магазин обуви? и как же я понимаю Carry Bradshaw, у которой была фанатическая любовь к красивым туфелькам ??‍♀ ? У Вас тоже так? Люблю знакомиться с новыми шоппинг-точками Киева. Спасибо за гостеприимство новому @antoniobiaggi в Гулливере? 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ Yes, I’m shoeaholic and no, I don’t need help ??‍♀️? @antoniobiaggi — must visit place for all shoeaholics like me

Публикация от Настя Каменских (@kamenskux)