Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 25 червня 2018 року

24/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 25 червня 2018 року

Овен

День може здатися складним і заплутаним. Варто бути уважним до оточуючих вас людей. Можливо, вони готуються підставити вас. Намагайтеся не поспішати з прийняттям рішень. Кожен невірний крок згодом може обернутися для вас великими неприємностями. Краще утриматися від подорожей.

Телець

Сприятливі зміни в професійній сфері сьогодні найбільш вірогідні. Ви зможете проявити себе, для цього у вас буде безліч можливостей. Не бійтеся братися за малознайому сферу діяльності — це хороша платформа для зростання і розвитку вашої особистості.

Близнюки

Ваша фантазія і нестандартний спосіб мислення сьогодні знайде своє застосування. Сьогодні представник Близнюків — творча та ініціативна особистість. Однак будьте пильні, укладаючи договори з людьми, — ви ризикуєте постраждати фінансово. Вам навряд чи вдасться захистити свої права.

Рак

Сьогодні у раків небезпечний день. Можуть потерпіти крах особисті і здавалося-б міцні відносини. Свою біль, раки можуть приховувати і переживати на самоті. Але все ж, свої мрії про ідеальні стосунки вони не покинуть. У нові відносини вступайте дуже обережно, щоб не стати жертвою нещасного кохання. Ліками від неї може стати усамітнення, молитва, медитація.

Лев

Зірки обіцяють вам багато поїздок і телефонних переговорів, контактів і знайомств. Занадто велика самовпевненість зробить вас неуважними за кермом або в громадському транспорті. Не захоплюйтеся занадто сильно телефонними розмовами і непотрібними зустрічами, інакше постраждає ваше самопочуття. Уникайте сварок з сім'єю.

Діва

Можливо, люди похилого представники знака Діви потребуватимуть самореалізації. Якщо ви знайшли те, в з чим бачите себе, не відкладайте справу на потім. Пізніше цієї можливості може вже й не бути.

Терези

Вам потрібно проявити терпіння, якщо хочете, щоб ваші плани здійснилися. Підвищується ймовірність конфліктів, розбіжностей з другою половиною, домочадцями, друзями, товаришами по службі. Несприятливий час для будь-яких починань і поїздок.

Скорпіон

Сьогодні удача на вашому боці. Варто починати нові фінансові вкладення, а також братися за здійснення нового проекту. Постарайтеся не поширяться з оточуючими про свої плани та цілі. Кінець липня варто приділити роботі. Результат не змусить себе чекати.

Стрілець

Енергетичний, творчий і сексуальний потенціал Стрільців зросте, і вони зуміють знайти час не тільки для романтичних відносин, а й для реалізації старих і нових кармічних зв'язків. Відокремлене життя не для вас. У вас є що запропонувати протилежної статі.

Козеріг

Весь день ваші нові ідеї будуть обговорюватися в вищих колах. Вам потрібно звернути увагу на своє ставлення до роботи і начальства. Не допускайте конфліктів.

Водолій

Швидке всього справи йтимуть повільніше через затримку потрібної інформації. Хтось захоче підставити вас, так як захоче поміняти ваші плани. Спекуляція не для вас, не вдавайтеся в підозрілі справи, можна прогоріти. Не здавайтеся і ні в якому разі не міняйте свої плани з приводу ваших цілей.

Риби

Сьогодні імовірний сплеск побутового травматизму. Цьому буде сприяти неуважність і незібраність багатьох Риб. Покупку електричних побутових приладів краще відкласти, та й взагалі слід дотримуватися обережності при використанні вже наявних у вас пристроїв.