Новини про зірок
Подобається

«Називали чоловік і дружина»: Козловський показав свою першу супутницю життя

23/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Називали чоловік і дружина»: Козловський показав свою першу супутницю життя

Популярний український виконавець Віталій Козловський розповів про те, як пройшов його випускний вечір і навіть поділився унікальними знімками, передає Корупція.Стар      

Козловський зізнався, що в школі він був дуже активним хлопцем і часто організовував всі свята. Так і на своєму випускному він став і ведучим, і головним солістом. За словами хлопця, до підготовки до заходу він підійшов дуже серйозно.

Популярне: "Наталю, варто зупинитись": Шанувальники Могилевської не на жарт занепокоєні станом співачки

Віталій розповів, що навіть сам придумав дизайн свого костюма і замовив його в ательє. Наряд насправді виявився дуже своєрідному, піджак і штани широкого крою зроблені з матеріалу квітів хакі. Віталій зізнався, що планував навіть проводити в цьому костюмі свої перші концерти.

"Спеціально для цього вечора замовив в ательє костюм, сам придумав, як він буде виглядати, і на ті часи він мені здавався дуже модним. Міркував так: коли моя мрія збудеться, і я стану артистом, зможу потім використовувати його і для виступів", — поділився артист

Поділився співак і тим, що в школі у нього була «дружина».

"Випускний був веселий — співали, танцювали … У школі у мене була подруга, з якою ми один одного називали жартома" чоловік "і" дружина ". З нею і ще кількома друзями пішли гуляти, коли торжество закінчилося, і довго спілкувалися про життя , про майбутнє. Мені всі говорили, що я стану артистом. І вони як у воду дивилися! " — додав Козловський.