Новини про зірок
Подобається

«Які вони милі»: Зірка шоу «Холостяк» показав фото з коханою

22/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Які вони милі»: Зірка шоу «Холостяк» показав фото з коханою

Зірка шоу "Холостяк" Григорій Решетник поділився новию світлиною з коханою, передає Корупція.Стар      

Варто зазначити, що Григорій і Христина Решетник ніколи не забувають про своїх шанувальників. Де б не були зіркове подружжя, і чим би не займалися, вони неодмінно поділяться цим зі своїми підписниками в Instagram. Робота, подорожі, домашні свята — все це є в особистих мікроблогах Христини та Григорія.

Так, днями зіркове подружжя відвідали спортзал, і вперше поділилися знімком, на якому демонструють підкачані тіла. Шанувальників тішить той факт, що подружжя Решетників має багато спільних інтересів і захоплень. Підписники не перестають дивуватися їхнім почуттям й неодноразово закидють їх приємними компліментами та побажаннями. Багато хто впевнений, що саме в цьому і криється їх секрет успішних відносин. 

Популярне: Він на 15 років молодший за мене, але це тільки покращує наші стосунки: Таємниці особистого життя співачки Лами

Нагадаємо, що Григорій Решетник є незмінним ведучим найромантичнішого шоу країни "Холостяк". У шлюбі зі своєю дружиною Христиною вони виховують двох діток. Зазначимо, що Григорій часто публікує фото з хлопцями, чим не аби як тішить своїх прихильників.