Новини про зірок
Подобається

«Неймовірна пара»: Джанабаєва і Меладзе показали кадри казкового відпочинку в Італії

22/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Неймовірна пара»: Джанабаєва і Меладзе показали кадри казкового відпочинку в Італії

Популярна співачка Альбіна Джанабаєва засипала свій блог фотографіями з відпочинку в Італії

Варто зазначити, що на нових фотографіях Альбіна Джанабаєва демонструє ідеальну фігуру в ефектному купальнику, передає Корупція.Стар      

Нарешті, сезон літніх відпусток відкрила ще одна зіркова пара: Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе поїхали відпочивати в Італію. Фотографіями з відпочинку знаменитості діляться на своїх сторінках в Instagram. 

Так, спочатку Мережу заполонили знімки 39-річна Альбіна. Зазначимо, що зірка стежить за своєю фігурою і веде здоровий спосіб життя, часто буває у спортзалі. Співачка похвалилася стрункою фігурою в ефектному червоному купальнику. 

Шанувальники відразу помітили, що в такому образі зірка більше схожа на героїнь з серіалу "Рятувальники Малібу". Потім Джанабаєва поділилася фото з морської прогулянки на яхті. Для подорожі знаменитість обрала білу сукню-туніку і капелюх з широкими полями.

Популярне: Він на 15 років молодший за мене, але це тільки покращує наші стосунки: Таємниці особистого життя співачки Лами

А ось Валерій Меледзе виявився не таким активним користувачем Instagram. На своїй сторінці співак поділився лише одним відео, на якому стрибає в воду з яхти.

"Присвячую свій стрибок моїм глядачам! З таким же почуттям я виходжу на сцену кожного разу", — підписав відео Валерій.

#лето ❤️

Публикация от Альбина Джанабаева (@albinadzhanabaeva)