Новини про зірок
Подобається

Лілія Ребрик розчулила шанувальників зворушливим відео зі своїм немовлям

22/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
Лілія Ребрик розчулила шанувальників зворушливим відео зі своїм немовлям

Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик не перестав радувати шанувальників своїми емоціями від народження другої дитини, передає Корупція.Стар      

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка проектів «Танцюють всі» та «Ранок з Україною» поділилася зворушливим відео, на якому вона вирішила виконати танець, тримаючи свою дитину на руках.

Популярне: "Наталю, варто зупинитись": Шанувальники Могилевської не на жарт занепокоєні станом співачки

На короткому уривку видно, як жінка намагається повторювати рухи за своїм коханим чоловіком — відомим українським хореографом Андрієм Диким.

Ребрик розповіла, що талант і харизма її чоловіка змушують танцювати навіть малу. І після таких тренувань вона незабаром стане справжнім професіоналом.

"Може зробити танцювальні групи для новонароджених? А що, гарна ідея! І мама в формі, і дитина в шоці. Хоча, з Андрієм Диким і таке можливо! Поліна, як бачите, потрапила в його руки і вже качає баунс. Залишилося знайти партнера "

Шанувальники телеведучої завалили її компліментами, заявивши, що вони з Андрієм чудово підходять один одному.

«Ви просто ідеальна сім'я», «Як приємно бачити щиру щасливу пару».

Нагадаємо, що Поліна друга дочка в сім'ї Лілії та Андрія. Дівчинка народилася 30 квітня.

 

Може зробити танцювальні групи для новонароджених?…??? А що, гарна ідея! І мама в формі, і дитина в шоці?. Хоча, з @andrii_dykyi й таке можливо! Поліна, як бачите, попала в руки Дикого- і вже качає баунс?. Залишилося знайти партнера☝️?))). Нас все частіше запитують, з якого віку в нашій студії займаються діти. У нас є групи з 4 років і старше. До речі, з 1 вересня в Студії Дикого буде новий набір. Детальніше про все напишу пізніше. Обіцяю). Інформацію про нашу школу можна знайти на сторінці @studiyadikogo . Ласкаво просимо!??? #студиядикого #танці #дикасімейка

Публикация от Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)