«Легкий рум’янець і спокусливі жести»: Тетяна Денисова спокусила шанувальників відвертим селфі

22/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Легкий рум’янець і спокусливі жести»: Тетяна Денисова спокусила шанувальників відвертим селфі

Відома українська танцівниця і хореограф Тетяна Денисова поділилася новою фотографією в соцмережі, передає Корупція.Стар      

Варто зазначити, що зірка володіє доволі привабливими формами, тому вже давно здобула славу не аби якої серцеїдки. Зауважимо, що Тетяна Денисова завжди ділиться в Інстаграмі незвичайними фотографіями, при цьому публіка не може відвести від них очей.

Так, буквально кілька годин тому Денисова виклала спокусливе Селфі, на якому вона зображена в солом'яному капелюсі з мокрим волоссям і напіввідкритим ротом. Таке, доволі відверте фото викликало масу емоцій у шанувальників і підписників танцівниці.

Підписала Тетяна своє фото так: "Всім раджу винно-хамонову дієту.".

Популярне: Він на 15 років молодший за мене, але це тільки покращує наші стосунки: Таємниці особистого життя співачки Лами

Легкий рум'янець і спокусливий жест Тетяни не обійшли стороною користувачі соцмережі, а тому кількість лайків і компліментів збільшується з кожною хвилиною.

Нагадаємо, що у Тетяни Динисової був бурний роман зі співаком олександром Кривошапко, котрий згодом переріс у шлюб. Проте, через деякий час закохані розлучились, аргументуючи все тим, що не дали раду емоціям. Тетяна від першого шлюбу з артистом виховує сона Лева. 

Всем советую винно-хамоновую диету.

Публикация от Tatyana Denisova (@tayanadenisova)