«Красотка на мільйон»: Маша Єфросиніна підкорила шанувальників новим стильним образом

22/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Красотка на мільйон»: Маша Єфросиніна підкорила шанувальників новим стильним образом

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна не перестає захоплювати своїм зовнішнім виглядом, передає Корупція.Стар      

Нагадаємо, минулого тижня телеведуча зважилася на зміни в образі, примірявши нову стрижку. Напевно таким змінам послужило літнє тепло, адже жінці завжди хочеться дивувати оточуючих.

Так, днями Маша Єфросиніна також потішила своїх прихильників стильним образом  в блузці насиченого рожевого відтінку. Свій пост в соцмережі Єфросиніна прокоментувала так:

"Із-за зайнятості я ніяк не встигаю записувати для свого каналу в YouTube заявлену мною рубрику. А питання від вас накопичуються і накопичуються! Вирішила все прискорити трохи, щоб не думали, що я ігнорую. Давайте так зробимо: ви мені прямо тут напишіть, на що терміново вам потрібна відповідь! На питання, який тут набере найбільше лайків, я відповім на днях, вийшовши в Інста в прямий ефір! А на інші ваші гострі питання все-таки зніму відео-відповіді! Обеееещаюююю! "

Популярне: Він на 15 років молодший за мене, але це тільки покращує наші стосунки: Таємниці особистого життя співачки Лами

Варто зазначити, що шанувальники дуже люблять телеведучі і вона активно постить свої стильні луки у особистому блозі. Також, згадаємо, що нещодавно Маша випустила своє брендове взуття.

Из- за занятости я никак не успеваю записывать для своего канала в YouTube заявленную мною рубрику #вопросответ А вопросы от вас накапливаются и накапливаются! Решила всё ускорить немного, чтобы не думали, что я игнорирую. Давайте так поступим: вы мне прям тут напишите, на что срочно вам нужен ответ! На вопрос, который здесь наберёт больше всего лайков, я отвечу на днях, выйдя в Инста в прямой эфир! А на остальные ваши острые вопросы все-таки сниму видео-ответы! Обеееещаюююю! #ВашаМаша

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)