Новини про зірок
Подобається

«Італійська сім’я»: Віра Брежнєва похвалилася сестрами-красунями. Вони такі схожі

22/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Італійська сім’я»: Віра Брежнєва похвалилася сестрами-красунями. Вони такі схожі

Українська співачка і екс-учасниця популярного гурту "ВіаГра" Віра Брежнєва поділилася сімейним знімком, передає Корупція.Стар      

Артистка неперестає дарувати своїм прихильникам сімейні фотограії. Так, нещодавно у своєму Інстаграмі Віра показала зворушливе домашнє фото з чоловіком Костянтином Меладзе. Варто зауважити, що пара таємно побралася і досить тривалий час приховувала свої романтичні стосунки.

Цього ж разу, українська співачка Віра Брежнєва опублікувала фото зі своїми сестрами Вікторією та Галиною. Знімком вона поділилася в особистому блозі.

"Італійська сім'я", — написала співачка.

Популярне: Він на 15 років молодший за мене, але це тільки покращує наші стосунки: Таємниці особистого життя співачки Лами


Нагадаємо, що сестра Брежнєвої Галина живе в Греції, а Вікторія заміжня за актором Олександром Цекало й проживає в Москві.

У свою чергу, шанувальники шаленіють від таких душевних знімків знаменитості, вони не перестають засипати свою улюбленицю компліментами і хорошими відмітками.

Нагадаємо, Віра Брежнєва восени 2015 роки вийшла заміж за продюсера і композитора Костянтина Меладзе. Весілля вони зробили таємницею і не запросили навіть близьких родичів.

 

#Italiana ? #famiglia

Публикация от Vera Brezhneva (@ververa)