Новини про зірок
Подобається

«Доторкнутися до серця любов’ю»: Тетяна Литвинова показала романтичне фото з коханим чоловіком

22/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Доторкнутися до серця любов’ю»: Тетяна Литвинова показала романтичне фото з коханим чоловіком

Зірка "Мастершефу" й популярна телеведуча Тетяна Литвинова поїхала на літні канукули в Італію, прихопивши з собою коханого чоловіка, передає Корупція.Стар      

Популярна ведуча Тетяна Литвинова справжня улюблениця публіки і її світлини прихильники завжди оцінюють достойно. Шанувальники люблять красиву, щиру і позитивну Литвинову, а тому стежать не тільки за її професійною діяльністю, а й за особистим життям, про яке Тетяна більше розповідає в особистому мікроблозі. 

Варто зазначити, що на сторінці телеведучої в Instagram регулярно з'являються фото з подорожей, домашніх заходів, а також рідкісні фото з чоловіком.

Зараз зірка разом з чоловіком Ярославом Трухановим відпочиває в сонячній Італії. Саме там пара зробила спільне фото, яким Тетяна поділилася в особистому мікроблозі.

Популярне: Він на 15 років молодший за мене, але це тільки покращує наші стосунки: Таємниці особистого життя співачки Лами

"Доторкнутися до серця любов'ю. Який то дуже правильний глюк у цього фото трапився. Все зійшлося і час і місце і настроєвому плаття. Романтика, одним словом",- підписала кадр щаслива Литвинова.

Підписники у сою чергу не забувають про хороші відмітки для закоханих й пишуть теплі компліменти.