Новини про зірок
Подобається

До сих пір не прийняла: Вся правда про стосунки Тоні Матвієнко і колишньої Мірзояна

22/06/2018     Автор: Катерина Гук
До сих пір не прийняла: Вся правда про стосунки Тоні Матвієнко і колишньої Мірзояна

Творча пара Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко — одна з найкрасивіших в українському шоу-бізнесі. Всупереч молодому віку у них вже троє дітей, що не заважає їм успішно підкорювати музичний Олімп в нашій країні й збільшувати армію своїх шанувальників.

Та які таємниці особистого життя приховує співак і що ж спонукало виконавця піти від першої дружини до співачки Тоні Матвієнко, розповість редакція Корупція.Стар.

Нашумілі стосунки Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко викликали у шанувальників безліч пліток і неоднозначних висловлювань. Хтось називав Антоніну розлучницею, адже своє щастя вона побудувала на нещасті першої дружини співака та сльозах його дітей.

"Чим більше ми спілкувалися, тим ставало явним те, що між нами виникає симпатія. Але я прекрасно розуміла, що Арсен одружений і у нього двоє дітей і мені навіть в голову не приходило, що він піде з сім'ї. Зустрічі з ним стали болісними для мене, і я вольовими зусиллями приймала нашу дружбу.Перестала дзвонити і писати, навіть якщо був привід. За весь 2013 рік ми побачилися лише раз — під час концерту в День незалежності на Майдані. Він приїхав з дружиною, ми привіталися просто як знайомі, навіть словом не перекинулись. Було важко, але я постаралася відпустити ситуацію."- розповідала  Тоня про початок їхніх стосунків.

За словами Антоніни, вони дуже довго приховували свій роман, адже "є деякі неприємні моменти, є люди, яких вони образили". Однак на питання, чи відчуває Тоня провину за те, що розбила сім'ю Арсена Мірзояна з двома маленькими дітьми, артистка відповіла:

"Значить сім'я була мало щаслива. Я теж себе люблю і теж хочу бути щасливою", -коментувала Матвієнко усі нападки.

Згодом стало відомо, що все було зовсім не так, як описували ЗМІ, які відкрито називали Матвієнко розлучницею. Тоня зізналася, що вони з Арсеном потоваришували ще на шоу "Голос". Чоловік щиро підтримував дівчину і вона ненароком закохалась. Та про свої почуття Тоня не зізнавалась, до одного моменту.

"Арсен раптом приїхав до Києва, прийшов до мене в гості й сказав, що розлучається і хоче, щоб я про це дізналася від нього — особисто, не телефоном. Я була вражена. Не знаю, що у них там сталося. Звичайно, не можна радіти чужому нещастю. Але свої почуття теж вбити неможливо. Ми почали зустрічатися-спочатку таємно, а потім втомилися ховатися. Ми любимо один одного, нам хочеться обнятися, взятися за руки, чому ми повинні ховатися?"

Одного разу Тоня зізналась:

"Про мене досі пишуть в Інтернеті гидоти, проклинають. Але люди не знають, як все було насправді, а я не збираюся виправдовуватися. Бути публічною людиною непросто, вся моя особиста життя на увазі, але я вже навчилася не реагувати. "

Популярне: Він на 15 років молодший за мене, але це тільки покращує наші стосунки: Таємниці особистого життя співачки Лами

Згодом Арсен запевнив, що Анна його перша дружина, зраду пробачила. Але нову кохану співака, Тоню Матвієнко, до сих пір не прийняла.

"Ну, ми ж нормальні люди, це нормальна практика, і таке буває. Ми з дружиною про це поговорили, нормально обговорили".

Зараз, у нікого не залишилося сумнівів, що ці двоє кохають один одного та й у голову не прийде думка звинуватити Матвієнко. Зіркове подружжя не соромиться відпочивати разом зі всіма своїми дітьми й часто демонструють зворушливі сімейні фото у повному складі.