Новини про зірок
Подобається

«Її пісні слухають мільйони»: Застрелили відому співачку

21/06/2018     Автор: Яна Романська
«Її пісні слухають мільйони»: Застрелили відому співачку

У популярному курортному місті Бодрум, західна Туреччина, застрелили популярну в країні співачку Хасер Тулу, передає Корупція.Стар      

Четверо озброєних зловмисників увірвалися в нічний клуб і відкрили вогонь по відпочиваючим. В результаті стрілянини загинула знаменита турецька співачка Hacer Tülü.

40-річна виконавиця, деякі пісні якої на YouTube набирали більше чотирьох мільйонів переглядів, стала однією з двох убитих під час нападу. Інцидент стався в престижному нічному клубі Medusa.

Повідомляється, що біля нічного клубу зупинилася машина, після чого озброєний чоловік увійшов до будівлі і відкрив вогонь по людям.

Крім іменитої виконавиці під час стрілянини було вбито ще одна людина, за попередніми даними, власник нічного клубу. Ще четверо отримали поранення.

Популярне: "Невже вони разом?": Рождена і Галю "застукали" разом на концерті

За повідомленням поліції, після ознайомлення із записами з камер відеоспостереження і ідентифікації використовуваного автомобіля, були затримані четверо підозрюваних.

Нагадаємо, молодого американського реп-виконавця Джасея Дуейна Онфроя, відомого під псевдонімом XXXTentacion застрелили в понеділок, 18 червня. Так, на репера напали, коли він виходив зі свого мотосалону.