Новини про зірок
Подобається

«Це було найогидніше»: Жанна Бадоєва розповіла про неприємний конфуз з чоловіком

21/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Це було найогидніше»: Жанна Бадоєва розповіла про неприємний конфуз з чоловіком

Відома українська телеведуча і екс-дружина режисера Алана Бадоєва, Жанна зізналася, що ніколи не робить подарунків своєму теперішньому чоловіку, передає Корупція.Стар      

Нагадаємо, що з 2015 року Жанна Бадоєва перебуває у шлюбі з бізнесменом Василем Мельничином. Наразі подружжя проживає в Італії, але доволі часто навідуються в Україну.

Телеведуча зізналася, що з подорожей чоловіку не привозить жодних подарунків. За її словами, Василю важко догодити, про це вона розповіла в інтерв'ю "Woman's Day".

"Одного разу у моєму житті був серйозний прокол. Я не знала, що йому купити і пішла в дорогий магазин, де придбала сорочку за скажену ціну і якусь французьку піну для гоління з кристалами. Він, звісно, усміхнувся і подякував, проте ніколи в житті її не одягав. Згодом, він зізнався, що це був найогидніший колір, який він коли-небудь бачив".

Популярне: Він на 15 років молодший за мене, але це тільки покращує наші стосунки: Таємниці особистого життя співачки Лами

А стосовно пінки для гоління, Василь Мельничин спитав у дружини, чи вона колись бачила, як він голиться.

"Тому моя фантазія закінчилася на сорочці і піні для гоління", – додає Бадоєва.

Нагадаємо, що у Жанни і Алана спільна донька, і старший син зірки від першого шлюбу. Зазначимо, що з Мельничишиним у Бадоєвої ще немає спільних дітей.