Новини про зірок
Подобається

«Справжня бомба»: Астаф’єва потішила фанатів новим пікантним фото

21/06/2018     Автор: Яна Романська
«Справжня бомба»: Астаф’єва потішила фанатів новим пікантним фото

Українська співачка, найсексуальніша зірка вітчизняного шоу-бізнесу, солістка гурту "Нікіта", Даша Астаф'єва підкорила шанувальників своїм новим образом, передає Корупція.Стар      

Зірка часто показує у Мережі своє повсякденне життя та кадри з професійних зйомок, а також розповідає про свої думки і емоції.

Вчора ж Даша знову похвалилася своїми апетитними формами і красивою підтягнутою фігурою. Співачка опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм нові спокусливі світлини.

Астаф'єва у кадрі позує в красивому білому платті назапах, під яким немає бюстгальтера. Тож фолловери змогли оцінити пишні форми улюбленої зірки. Цікавою виявилась і зачіска Даші — гладко зачесане волосся.

Шанувальники порівняли зіркову українку зі співачкою Ріанною, лебедем і навіть самураєм, адже комусь плаття нагадало кімоно. Більшість всіх фанатів Астаф'євої відзначили, що образ дуже до лиця співачці.

Популярне: "Невже вони разом?": Рождена і Галю "застукали" разом на концерті

Нагадаємо, нещодавно Даша поділилась в Інстаграм світлиною з округлим животиком. Фанати вже почали вітати зірку, але виявилось, що це всього лише жарт.