Новини про зірок
Подобається

«Маленький тиран збирається різко змінити мене»: Олена Шоптенко розповіла про перші дні після пологів

21/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Маленький тиран збирається різко змінити мене»: Олена Шоптенко розповіла про перші дні після пологів

Хореограф Олена Шоптенко розповіла про перші дні після народження сина, передає Корупція.Стар      

Нагадаємо, що на минулому тижні танцівниця Олена Шоптенко стала мамою в перший раз. Зірка народила сина, а свою першу вагітність вона ретельно приховувала. Варто зазначити, що під час фінальних виступів на шоу "Танці з зірками" Шоптенко уже була на перших місяцях вагітності.

Так, днями Олена показала фотографію з дому з дитиною на руках і повідомила своїх підписників, що вони з сином Олексієм вже виписалися з лікарні. А, от буквально вчора зірка розповіла про перші дні після пологів.

Популярне: Він на 15 років молодший за мене, але це тільки покращує наші стосунки: Таємниці особистого життя співачки Лами

"Поки  нагадує мені про цей прекрасний період мого життя, маленький тиран, здається, збирається різко змінити моє усталене розуміння слова« дисципліна »так, як потрібно йому. Татком вже крутить як хоче, мама на черзі. Але він просто ще не знає, з ким зв'язався. "- повідомила Олена у себе в блозі.

Шанувальники у свою чергу, підтримують молоду маму і засипають Шоптенко порадами та власними спогадами про перші дні після пологів.

 

Фуф! Наконец-то дома! ?

Публикация от ALENA SHOPTENKO (@alena_shoptenko)