Новини про зірок
Подобається

«Чоловік її ж продюсер і роман з репером»: Таємниці особистого життя Євгенії Власової

21/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Чоловік її ж продюсер і роман з репером»: Таємниці особистого життя Євгенії Власової

Про історію боротьби української співачки Євгенії Власової з важкою хворобою знає практично кожен, але от як артистка жила до оголошення страшного діагнозу розповість вам редакція Корупція.Стар.

Євгенія ще з дитинства знала, що вона неодмінно стане відомою співачкою. Дитячі та юнацькі роки в рідному Києві пройшли під знаком музики. Дівчинка співала скрізь, де б не з'являлася.

Євгенія Власова народилася у творчій родині: батько співачки співав в Капелі імені Левка Ревуцького, а мати була актрисою. З дитинства маленька Женя потай від матері відвідувала дитячий хор «Сонечко», в якому з часом стала головною виконавицею. Закінчила Київське музичне училище імені Глієра. Ще будучи студенткою, Євгенія співала в клубі «Голлівуд», дівчина утримувала маму і брата, так як батько кинув їх, коли Женя була ще дитиною.

У 2000 році відбулася доленосна зустріч співачки з продюсером Дмитром Костюком, який запропонував юній Жені співпрацю. Незважаючи на те, що майже всім Власова займалася сама, Костюк зробив величезний внесок у становленні майбутньої зірки. Саме завдяки йому у Жені з'явилися перші відеокліпи, а її пісні ставали хітами не тільки в Україні, але і в Росії. Одним з найбільш відомих синглів Євгенії Власової стала пісня «Я — жива ріка».

Незабаром у пресі з'явилася інформація, що співачка Євгенія Власова і продюсер Дмитро Костюк зустрычаються. У молодих людей зав'язався службовой роман, вони одружилися, а вже у 2004 році у них народилася дочка Ніна. 

Проте, згодом Власова почала розповідати ЗМІ, що вони з Дмитром одружилися лише через позапланову вагітність співачки. Але відносини швидко зіпсувалися. Як стверджує співачка, вона не витримала зрад і приниження. Через рік після народження дочки Ніни, в 2005 році, пара розлучилася.

Популярне: Він на 15 років молодший за мене, але це тільки покращує наші стосунки: Таємниці особистого життя співачки Лами

Варто зазначити, що і з хресним батьком дочки Ніни, яким став Костянтин Меладзе, співачка теж не бажає спілкуватися. Власова вважає відомого композитора і продюсера холодною і бездушною людиною. Такий невтішний висновок Женя зробила після того, як у співачки виявили онкологічне захворювання. Меладзе виявився байдужим до проблем артистки, якій довелося перенести складну операцію і кілька сеансів хіміотерапії.

Особисте життя Євгенії Власової мало шанс змінитися на краще після зустрічі з репером Сергієм Ларкіним. Кілька місяців пара, здавалося б, літала на крилах кохання. Але коли співачка захворіла, «велике почуття» відразу зникло.

Зараз Євгенія Власова мало вірить чоловікам, але у глибині душі мріє, що десь знайдеться той справжній суджений, з яким захочеться щоранку прокидатися і радіти життю.

Цей важкий період у житті артистки, дав їй змогу зрозуміти, хто справжній друг і кому вона може довірити своє життя. Зараз Євгенія Власова старається змінити на краще долі таких же онкохворих, співачка не одноразово дякувала шанувальникам, а також рідним за підтримку.