Новини про зірок
Подобається

«Знайшла його, а тепер ховає від світу»: Як склалося життя переможниці «Холостяк-3», Анни Козир

20/06/2018     Автор: Яна Романська
«Знайшла його, а тепер ховає від світу»: Як склалося життя переможниці «Холостяк-3», Анни Козир

Зараз вся країна ще активно обговорює останній сезон улюбленого романтичного реаліті «Холостяк». Глядачі хвилюються, як складуться долі холостяка та його фавориток. Та чи пам’ятаєте ви переможницю 3 і найскандальнішого сезону «Холостяк»? Правда ж цікаво як зараз живе його переможниця? Саме тому редакція Корупція.Стар вирішила вам розповісти про життя Анни Козир.

Аня стала обраницею третього холостяка – Андрія Іскорнєва. Красива, талановита, тиха та спокійна дівчина колись зуміла закохати в себе темпераментного бізнесмена, гуру пластичної хірургії. Однак, за іронією долю, почуття, які з’явились на проекті, у реальному житті не переросли в стосунки.

«Стосунки закінчилися, не встигнувши початися. У мене немає якогось логічного пояснення, чому так сталося. Ми й дня не провели разом. Ми не бачилися з того моменту. Я поїхала, він полетів…», — розповідає дівчина

Для Ані тоді такий поворот подій став справжнім ударом, адже вона по-справжньому закохалась в Андрія.

Як потім зізналась дівчина, вона дуже пошкодувала, що взяла участь у проекті. На її погляд все навкруг було бутафорією і нікого там насправді не цікавили чиїсь почуття. Якось на своїй сторінці у Фейсбук Козир написала таке:

«Якщо кому-небудь і справді цікаво, що відбувається в моєму житті, відповім — у мене все добре! Якби мені не хотілося згадувати про мою помилкову участь у відомому вам "індійському кіно", все ж не можу промовчати. Мало того, що я не страдниця, а навпаки вже давно як щаслива, що мене Бог відвів від цього всього. І вішатися на пальмі — не мій уділ))) А що пролунали деякі мої фрази, сказані не про це, а про події, що сталися в моєму житті ще за царя Панька оооой… Мішура на ялинці — ці інтерпретації»

Прийти до тями після шоу Ані допомогли найближчі люди. До речі, Ані таки вдалось знайти своє справжнє кохання. Однак, навчена гірким досвідом, дівчина тепер приховує свого обранця від усього світу.

На публіці разом вони з’являлись всього один раз – в ефірі пост-шоу «Холостяка». Звуть коханого Ані Олександр, а об’єднала їхні серця – любов до музики.

Після всіх бурхливих подій на проекті, після емоційних злетів та падінь Аня з головою поринула в улюблену роботу – почала серйозно займатися музикою і досягла чималих успіхів у цій сфері. Зараз Козир працює вокалісткою – у неї є навіть власний EP «Я верю».

До речі, Аню тепер не впізнати – вона кардинально змінилася, і не лише зовнішньо, а й внутрішньо. Своє кучеряве волосся дівчина випрямила і стала зовсім не схожою на ту милу дівчинку, яку ми пам’ятаємо з проекту. Козир полюбила більш виразний макіяж, а також стала справжньою модницею.

Популярне: "Невже вони разом?": Рождена і Галю "застукали" разом на концерті

Зараз вона багато подорожує і насолоджується життям разом з найближчими людьми.

Незмінною залишилась її світогляд та життєва позиція:

«Я просто розумію, що в житті головне, а що — другорядне. Я не розмінююся на непотрібні речі, які можуть відбитися на внутрішньому самопочутті».