Новини про зірок
Подобається

«Як Багіра»: Ані Лорак вразила всіх своїм незвичайним образом

20/06/2018     Автор: Яна Романська
«Як Багіра»: Ані Лорак вразила всіх своїм незвичайним образом

Популярна співачка, яка вже декілька років живе і успішно будує свою кар‘єру в сусідній Росії, не перестає дивувати прихильників все новими й новими кадрами зі свого повсякденного життя, передає Корупція.Стар      

Здається, фолловерам зірки вже не вдається в слідкувати за всіма стильними образами улюбленої зірки. Майже щодня на своїй сторінці в Інстаграм Ані Лорак демонструє нові образи, які просто не можна оминути увагою.

Щоб не одягнула зірка — вона винлягдає чудово, а її фігура викликає не лише захоплення, а й заздрість. Так само часто як її хвалять — її й критикують, а, можливо, навіть частіше.

Днями зірка опублікувала відео, де позує у дуже простому наряді — Лорак одягнула топ і вузькі штани. Здається, все дуже просто і буденно. Але ж не кожна дівчина може дозволити собі такий одяг, адже він робить помітними усі недоліки фігури.

Ані Лорак з її ідеальними формами — немає чого хвилюватись, можна без зайвих роздумів одягати все, що заманеться.

Популярне: "Невже вони разом?": Рождена і Галю "застукали" разом на концерті

Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли, що артистка погрузла у багатомільйонних боргах. Співачка напозичала купу грошей, адже хотіла зробити своє шоу Diva зробити найграндіознішим за всю історію російського шоу-бізнесу. Їй майже вдалось, однак тепер, за словами самої Лорак, їй ще не один рік доведеться відпрацьовувати борги.