Новини про зірок
Подобається

«Відверті фото дружини і відсутність роботи»: Що доводиться терпіти онукові Богдана Ступки

20/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Відверті фото дружини і відсутність роботи»: Що доводиться терпіти онукові Богдана Ступки

Кожен український глядач знає це прізвище відомої сім'ї акторів. З кожним з представників чоловічої покоління ми знайомі по відомих фільмів і серіалів. Як зараз живе наймолодший її представник, дізнавалася редакція Корупція.Стар

Дмитро Ступка народився в 1986 році в Києві в династії театральних акторів. Його дід — народний артист України, кумир мільйонів глядачів, Богдан Ступка. Батько-не менш відомий театральний і кіноактор Остап Ступка, а мама Ірина — художник-модельєр. У такій сім'ї майбутнє хлопця було предречено з самого народження. І батько і дід часто брали його в театр на репетиції і хлопець навчався акторської майстерності у справжніх гуру своєї справи. Після закінчення школи він вступив до Національного Університету імені Карпенка-Карого.

Популярне: "Невже вони разом?": Рождена і Галю "застукали" разом на концерті

Перші зйомки в кіно у хлопця відбулися ще в університеті. Дебютною стрічкою став серіал «Колишня», в якому він зіграв другорядну роль простого підлітка. Після цього він знявся ще в декількох повнометражних фільмів, але свою першу головну роль він отримав тільки в 2013 році у фільмі Любомира Левицького «Тіні незабутих предків».

Дмитро зізнавався, відоме прізвище доставляло як багато плюсів, так і мінусів. Багато режисерів постійно порівнювали роботу молодого хлопця з його предками і постійно вимагали більшого. Інші ж навпаки хотіли отримати спадкоємця відомої династії до себе в картини. А деякі відмовлялися від його резюме дізнавшись прізвище. На сьогодні Дмитро знявся більш ніж в 25 фільмах. Однією з останніх робіт став фільм «Крути 1918», який глядачі зможуть побачити в кінотеатрах вже в кінці цього року. У ньому хлопець зіграв одного з головних персонажів — Симона Петлюру. Молодший Ступка скаржиться, що останнім часом в Україні майже неможливо знайти роботу актором, а в Росії він зніматися відмовляється через патріотичну позицію.

Скаржиться актор і на низькі гонорари. Рятує становище те, що паралельно зі своєю кар'єрою кіноактора, він весь цей час виступав в знаменитому Національному академічному театрі імені Івана Франка.

З особистим життям хлопця склалося все ще в 2016 році. Дмитро здивував усіх своїх шанувальників коли розповів, що його обраницею стала відома телеведуча M1 Поліна Логунова. За словами Ступки, вони познайомилися на одному зі світських заходів, де дівчина брала у нього інтерв'ю.

Вже в 2017 році жінка народила своєму чоловікові дочку. Дівчинку вирішили назвати незвично, але дуже символічно в честь дідуся Дмитра — Богданою.

До речі дружина Дмитра вже встигла потрапити в гучний скандал. Жінку обурили мовні квоти на українському телебаченні, згідно з якими Поліні потрібно було вести свою передачу на державну мову. На що дівчина відреагувала дуже бурхливо заявивши, що вивчати українську не має наміру.

Крім цього дівчина часто шокує своїх шанувальників відвертими фотографіями, які публікує на своїй сторінці в Інстаграм.