Новини про зірок
Подобається

«Схудла на 15 кілограм, знялася в кліпі і страждає від прокляття»: Як кардинально змінилося життя і зовнішність «Топ-моделі» Катерини Свинарчук

20/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Схудла на 15 кілограм, знялася в кліпі і страждає від прокляття»: Як кардинально змінилося життя і зовнішність «Топ-моделі» Катерини Свинарчук

Вона була однією з найбільш суперечливих, але й найцікавіших учасниць. Її не модельні пропорції і низький зріст відразу привертали увагу глядачів і змушували переживати за дівчину. Те, з якою старанністю вона долала труднощі викликало справжню повагу. Як склалася доля учасниці 3-го сезону «Топ-моделі по-українськи» дізнавалася редакція Корупція.Стар      

Катерина Свинарчук народилася в 1998 році в місті Чернівці. З дитинства дівчинка росла з нестандартною зовнішністю. У школі Катю недолюблювали, крім того, що вона була пишечкою, у дівчини дуже сильно виділялися вуха. Свинарчук зізнавалася, дражнили її і перекручуючи прізвище і називаючи «Чебурашкою». Але дівчина завжди відрізнялася тим, що не звертала уваги на свою критику, вважаючи свої «недоліки» особливостями. Свинарчук була творчою ще в школі, намагаючись брати участь в різних концертах і виставах. Завдяки таким виступам Катя позбавлялася від своїх комплексів починаючи вірити в себе.

 Популярне: "Невже вони разом?": Рождена і Галю "застукали" разом на концерті

У 2014 році вона навіть стала виступати в Чернівецькому академічному музично-драматичному театрі імені Кобилянської. Акторської майстерності вона вчилася там же більше трьох років.

На кастинг популярного українського телепроекту «Топ-модель по-українськи» дівчина вирішила відправитися тільки в 2016 році, коли їй було 17. Тоді вже знімався третьої сезон. Катя розповідала, що захотіла дізнатися, що їй скажуть експерти і довести всьому світові, що навіть повні дівчата здатні стати професійними моделями. Майже всі експерти на кастингу заявили, що Катя не здатна бути моделлю, і тільки Річард Горн наполіг на тому, щоб взяти її проект. Уже після перших тижнів решта членів журі заявили, що помилялися в дівчині.

Катя змогла не просто здивувати всіх глядачів і суддів, вона дійшла до півфіналу. Свинарчук розповідала, що за три з половиною місяців проекту вона пережила безліч емоцій і вражень, а головне — багато чому навчилася. Саме на «Топ-моделі по-українськи» вона познайомилася зі знаменитим виконавцем Дмитром Монатіком. Чоловік вибирав дівчину, яка зніметься в його кліпі і в підсумку він вирішив, що героїнею повинна стати саме Катя. Кліп на пісню «Посміхаючись» став справжнім хітом в Мережі і набрав майже два мільйони переглядів.

Після проекту Свинарчук вирішила здобути вищу освіту, вступивши відразу на дві спеціальності: сходознавство і акторську майстерність. Але і від модельного бізнесу Катя не відмовилася.

Вона веде свою сторінку в соціальній мережі Інстаграм, на якій вже понад 200 тисяч передплатників. Дівчина змінилася до невпізнання. Після проекту вона зрозуміла, що хоче зайнятися собою і скинула більше 15 кілограм. Катя не тільки підправила свою форму, але і змінила зачіску і свій стиль одягу.

Незважаючи на це Свинарчук зізнається, шанувальника у неї так і не з'явилося. Серце дівчини досі вільне. Катя жартує, що все через прокляття її колеги по шоу Ірини Ротар, яка в одній із серій заявила, що у Свинарчук «років 5 ще мужика не буде».