Новини про зірок
Подобається

«Серце рветься від болю»: Помер молодий український співак

20/06/2018     Автор: Яна Романська
«Серце рветься від болю»: Помер молодий український співак

Перестало битися серце молодого соліста, передає Корупція.Стар      

На Закарпатті помер молодий український співак Олександр Товт. Про це повідомили на його сторінці в соціальній мережі Facebook. 

"Сьогодні перестало битися серце нашого друга, талановитого співака і просто неймовірно доброї людини, Олександра Товта. Серце рветься від болю. Мозок не сприймає цієї інформації. Ти назавжди в наших серцях", — сказано в повідомленні. 

Причини смерті молодого соліста Закарпатської філармонії не повідомляються. Відомо,що Олександру виповнилося 40 років в березні цього року. Він був переможцем та лауреатом багатьох музичних конкурсів, як в Україні, так і за її межами. 

Народився співак в селі Ракошино Мукачівського району Закарпатської області. Був солістом обласної філармонії та Закарпатського академічного заслуженого народного хору України. Викладав в Ужгородському державному музичному училищі імені Д. Задора. Пробував себе на ниві журналістики – працював ведучим місцевого телеканалу "Тиса-1".

Нагадаємо, 19 червня не стало Івана Драча. 

Популярне: "Невже вони разом?": Рождена і Галю "застукали" разом на концерті

Помер Іван Драч — культовий український поет, перекладач, кіносценарист, драматург, державний і громадський діяч. Його серце зупинилося 19 червня. Як повідомив кінокритик Сергій Тримбач на своїй Facebook-сторінці, Іван Федорович помер у Феофанії після важкої хвороби.