Новини про зірок
Подобається

Повернулась додому? Лорак опублікувала фото доньки в Україні

20/06/2018     Автор: Яна Романська
Повернулась додому? Лорак опублікувала фото доньки в Україні

Відома співачка, яка вже декілька років живе і успішно будує свою кар‘єру в сусідній Росії, не перестає дивувати прихильників новими кадрами зі свого повсякденного життя, передає Корупція.Стар      

Сьогодні зірка у своєму Інстаграм опублікувала фотографію своєї доньки і поставила там геолокацію — Україна. Невже співачка повернулась додому?

На фото маленька Софія стоїть на широкому підвіконні у красивому платті. Фолловери припускають, що кадр зроблено у столичній квартирі Кароліни.

Подейкують, що співачка часто навідується до столиці України, щоб проконтролювати стан їхнього сімейного майна. Експерти у ЗМІ оцінюють нерухомість Лорак приблизно у 32 млн грн або ж у 1,2 млн доларів.

Сьогодні ми розповідали вам, що зірка продемонструвала свою ідеальну фігуру, одягнувши простий одяг.

Популярне: "Невже вони разом?": Рождена і Галю "застукали" разом на концерті

Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли, що артистка погрузла у багатомільйонних боргах. Співачка напозичала купу грошей, адже хотіла зробити своє шоу Diva зробити найграндіознішим за всю історію російського шоу-бізнесу. Їй майже вдалось, однак тепер, за словами самої Лорак, їй ще не один рік доведеться відпрацьовувати борги.