Новини про зірок
Подобається

«Поставив їй ультиматум»: Таємний коханець Жанни Фріске розповів всю правду про їхні стосунки

18/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Поставив їй ультиматум»: Таємний коханець Жанни Фріске розповів всю правду про їхні стосунки

Талановитої і відомої співачки Жанни Фріске немає вже давно, але подробиці її особистого життя випливають і по сьогоднішній день, передає Корупція.Стар

Так, танцюрист Петро Нікітін через 3 роки після смерті Фріске вирішив розповів в ефірі ток-шоу "Нові російські сенсації" про свій роман зі співачкою.

За словами чоловіка, вони з Жанною познайомилися в 2005- 2006 році під час зйомок кліпу "Літо". Потім танцювальному колективу запропонували працювати з Фріске на постійній основі.

"Цей котел кипів десь півроку, починаючи від зйомки кліпу і до Нового року. І тут настає Новий рік, а для артистів це час заробітку, так само було і у нас. І ось, відпрацювавши останню крапку — ми так висловлюємося професійно, — ми з партнером Дмитром вирішили просто поїхати десь відзначити свято. Жанна виявила бажання поїхати з нами. з чого це раптом, так? " — розповідає Нікітін.

Популярне: Тільки через 20 років: Ольга Сумська вразила шанувальників знову ставши Роксоланою

Під ранок Жанна попросила Перта підвезти її до подруги. По дорозі попросила заїхати до неї додому, так так нібито щось хотіла забрати з квартири. Але, піднявшись на свій поверх, Фріске виявила, що у неї немає ключа. Тоді Петро запропонував поїхати до нього, і співачка погодилася. Так і почався їх пристрасний роман.

Закохані приховували свої відносини від усіх. Можливо, через те, що Жанна була старше Нікітіна майже на 10 років. За словами Петра, співачка відповіла згодою на його пропозицію руки і серця, але все зіпсували ревнощі.

Петро розповів, що не міг витримувати шаленої популярності своєї коханої і поставив ультиматум: або робота, або сім'я. Жанна відмовилася пожертвувати кар'єрою, а незабаром зустріла нову любов. За словами Нікітіна, вони спілкувалися з Жанною навіть тоді, коли вона вже була хвора на рак.

Щодо чуток про те, що батьком сина Фріске Платона може бути не Дмитро Шепелєв, Нікітін заявив: "Це точно питання не до мене. Я вважаю за місяцями, і терміни не збігаються. Платон ніяк не може бути моїм сином. Якби він і правда був моєю дитиною, він би жив зі мною, і це не обговорюється ".