Новини про зірок
Подобається

Популярний український телеведучий Олександр Педан здивував шанувальників своїм захопленням

18/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
Популярний український телеведучий Олександр Педан здивував шанувальників своїм захопленням

Відомий український шоумен Олександр Педан зізнався, що його захопленням став серфінг, передає Корупція.Стар

На своїй стрвніце в соціальній мережі Інстаграм чоловік опублікував фотографію зі свого минулого відпочинку на Мальдівах. На знімку напівголий втомлений, але задоволений Педан стоїть поруч з дошкою для серфінгу.

Популярне: "Тримай колечко": Настя Каменських вразила всіх спільним фото з Потапом

Артист пояснив, що для нього серфінг це не просто спорт, а й захоплення, яке приносить неймовірне задоволення. Крім цього воно дозволяє йому тримати себе в хорошій формі.

"Це і кардіо навантаження, і постійна боротьба з собою за витривалість, і спроби подружитися з океаном. І ось коли домовленість зі своїм тілом і океаном досягнута, приходить нірвана"

Педан заявив, що кожен з шанувальників повинен хоч раз в житті спробувати таку розвагу.

 

ААА! ? Переглянув відео із серфінгу з Мальдів і зрозумів, як я вже хочу на серф ?‍♂️ Для мене серфінг, це не просто спорт, хоча це напевне найважче з моїх екстрімальних захоплень. Це, і кардіо навантаження, і постійна боротьба із собою за витривалість, і намагання подружитися із океаном. І от коли домовленність із своїм тілом та океаном досягнута, приходить нірвана ☺️ Бажаю вам спробувати хоч раз. А поки можете глянути відео за посиланням у сторіс ? #педанможе #педанекстримал

Публикация от Oleksandr Pedan (@pedanos)