Новини про зірок
Подобається

«Я стала сімейна …»: Переможниця шоу «Від пацанки до панянки» зізналася, як змінилося життя після проекту

17/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Я стала сімейна …»: Переможниця шоу «Від пацанки до панянки» зізналася, як змінилося життя після проекту

Переможниця популярного українського проекту "Від пацанки до панянки-3" розповіла, що після проекту дуже сильно почала цінувати свою сім'ю, передає Корупція.Стар

Дівчина провела онлайн-конференцію і відповіла на питання своїх шанувальників. Зірка розповіла, що головним для неї було змінитися заради чоловіка і своєї дитини. Вона повністю відмовилася від алкоголю і тепер величезну кількість часу проводить вдома і займається зі своєю донькою.

Популярне: "Немає куди очей подіти": Дочка Потапа в бікіні викликала фурор провокаційним фото

«Я стала сімейна, весь час вдома. У нас з молодою людиною «сімейне гніздечко» — і дуже затишне. І тепер я постійно з дочкою — вожу її в дитячий сад, на гімнастику. І нам дуже добре.

Яна Ковальська зізнається, що вирішила відкрити свій бізнес і зараз збирає для цього гроші.

"У планах відкрити власний салон. Звичайно, не все так швидко робиться, як хотілося б. Але я працюю над цим, збираю гроші, тому — то ли еще будет!"

Дівчина розповідає, що іноді сумує за проектом і його захоплюючими завданнями.

"Самим запам'ятавшимся моментом був стрибок з парашутом. Я люблю екстрим, і хоча було страшно, тремтіли руки-ноги, це було найяскравіше серед всього трешу, який відбувався з нами за три місяці на проекті. Як я називаю — не школа панянок, а Школа виживання. Але це був відмінний досвід! І я б навіть повторила"