Новини про зірок
Подобається

«Просто причарувала і він втратив пильність»: Подробиці особистого життя холостячки Анни Селюкової і її розкішне весілля з коханим

17/06/2018     Автор: Яна Романська
«Просто причарувала і він втратив пильність»: Подробиці особистого життя холостячки Анни Селюкової і її розкішне весілля з коханим

Анна Селюкова стала відомою українцям завдяки улюбленому романтичному проекту мільйонів українців – «Холостяк». Дівчина була не просто учасницею реаліті – вона стала обраницею холостяка. Однак, за іронією долі, романтична історія кохання Ані з Костянтином Євтушенком закінчилась майже одразу після проекту. Тоді, Костя,  одразу після розриву з обраницею, одружився з олімпійською чемпіонкою, а Селюкова ще довго залишалась самотньою. Як змінилося життя дівчини – вам розповість редакція Корупція.Стар.

Після завершення стосунків з холостяком, Селюкова довго не могла оговтатись. Найкращою підтримкою у цій ситуації стали близькі люди і, що цікаво, — прихильники, які з’явились у неї після проекту. Згодом дівчина вирішила, що на гіркому досвіді кохання – життя не закінчується, і почала активно займатися собою, улюбленою роботою та продовжила шукати своє щастя.

Життя Анни кардинально змінилося, коли вона зустріла його – Євгена Качалова. Женя – справжнє втілення всіх мрій дівчини: красивий, елегантний, розумний та щирий. Тож закохалася вона майже одразу, так само швидко це почуття заволоділо і Качаловим.

Про своє знайомство і те, яким Женя був, коли вони лише познайомились, Селюкова говорить так:

«Коли ми тільки познайомилися і гуляли в Нью-Йорку, Женя розповідав, що ніколи не одружиться, а якщо і одружується, то в років 45, і тільки з шлюбним контрактом. А через рік і два місяці він зробив мені пропозицію».

Сам Качалов зізнається, що справді тоді був переконаний у своїх словах, однак Аня його просто причарувала і він втратив пильність.

Звістка про весілля цих двох стала справжньою сенсацією, хоч про їхні стосунки і було відомо вже давно. Селюкова ділилася деякими подробицями підготовки до свята, однак дещо до останнього тримала в таємниці.

На цей день Анна чекала довгих три роки і от він настав. Весілля закоханих відбулося 9 червня в одному з найкращих заміських ресторанів столиці. На святі кохання панувала неймовірна атмосфера.

До речі, дівчина також зізналася, що дата весілля не має жодного символічного значення, адже вони з чоловіком не вірять ні в гороскопи, ні в нумерологію . У цей день у них просто співпали графіки.

Розділити радість одруження з молодятами прийшло близько 75 гостей. Цікаво, що гості були не лише з України, привітати закоханих приїхали і їхні закордонні друзі.

Популярне: Грубо порушила королівський дрес-код: Меган Маркл не на жарт розгнівала королеву

За день весілля Аня змінила одразу два стильні наряди, які для неї пошили найкращі дизайнери.

Пара вирішила не відкладати медовий місяць на потім і майже одразу відправилась у подорож. Свій романтичний відпочинок закохані проведуть в Італії, в Амальфі.