Новини про зірок
Подобається

«Пристрасті з Дмитром Комаровим і титул «Міс Україна»»: Як зараз живе красуня Олександра Кучеренко

16/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Пристрасті з Дмитром Комаровим і титул «Міс Україна»»: Як зараз живе красуня Олександра Кучеренко

"Краса врятує Світ", а якщо це ще й талановита красуня, так точно вона зможе це зробити. Вперше про чарівну українку Олександру Кучеренко заговорили після конкурсу "Міс Україна" у 2016 році. Тоді 18-річна дівчина і не мріяла про перемогу і таке майбутнє, яке приготувала їй доля, передає Корупція.Стар

Їй було всього вісімнадцять, коли на голову наділи корону "Міс Україна". Тоді, приголимшена таким нечуваним успіхом, Олександра не знала як стримати емоції і десь глибоко в душі розуміла, яка відповідальність звалилася на її тендітні плечі.

"У перші дні після перемоги навіть виспатися нормально не могла… Мій графік розписаний по хвилинах. Інтерв’ю, зустрічі… Несу відповідальність за цю перемогу",- розповідає дівчина.

Синдром відмінниці зробив з Олександри Кучеренко доволі відому персону, а коли дівчина зявилася на розважальному шоу "Танці з зірками", про неї заговорили вдруге. Дівчина ще з дитнства серйозно займалася танцями, закінчила школу зі золотою медаллю й прагнула стати популярною телеведучою.

У пару Саша стала не аби з ким, а з найкрасивішим чоловіком України, за версією ViVa, Дмитром Комаровим. І тут сотні прихильниць популярного телеведучого розгледіли у Олександрі доволі серйозну суперницю. З перших ефірів "Танців" глядачі починають підозрювати, що між молодими людьми, щось більше, а ніж просто танці.

Популярне: "Саме він “приземлив” її мрії однією фразою": Подивіться на чоловіка-красеня, з яким живе Неля Шовкопляс

"Діма завидний жених. Ой, незнаю чим закінчаться ці пристрасті."- саме таким словами супроводила перший їїхній виступ Саша. Після, дівчину бачили не лише на тренуваннях з Комаровим, але й у вільний від танців час. Проте, ні Олександра, ні Дмитро про свої романтичні відносини не сказали ні слова. Сама ж дівчина впевнена, що особисте життя потрібно відгородити від настирних журналістів. Кучеренко не одноразово хотіли розпитати і про давні стосунки і про теперішні, та дівчина непохитна і коментарів не дає.

Зараз двадцятирічна Олександра Кучеренко на шляху до здійснення своєї мрії, вона стала телеведучої на каналі ICTV і веде програму “Зірковий спорт». Дівчина любить подорожувати і щосили намагається змінити цей світ на краще: Саша допомагає діткам, що втратили батьків.

Поднимаем паруса навстречу выходным!))

Публикация от Alexandra Kucherenko (@aakucherenko)