Новини про зірок
Подобається

«У коротенькій сукні показала…»: Оксана Марченко спокусила шанувальників літнім фото

15/06/2018     Автор: Катерина Гук
«У коротенькій сукні показала…»: Оксана Марченко спокусила шанувальників літнім фото

Відома українська телеведуча Оксана Марченко похвалилася своїм шанувальникам пляжним фото, передає Корупція.Стар    

  
Варто зазначити, що літній сезон вже у повному розпалі, і багато з зірок вирушають на відпочинок в теплі краї. 

Не стала винятком і Оксана Марченко, яка, схоже, зараз насолоджується морським прибоєм. Яскравою фотографією з відпочинку ведуча поділилася в своєму блозі, розмістивши фото, на якому позує в короткій сукні, оголивши свої стрункі ноги. 

Популярне: Він на 15 років молодший за мене, але це тільки покращує наші стосунки: Таємниці особистого життя співачки Лами

«Не ховай очей, не ховай очей, я вже встигла в них задивитися. Не ховай очей, не ховай очей, я так хочу в них залишитися ». Ірочка @bilyk_iryna, люба, дякую тобі велике за цей шикарний літній хіт! Настрій на весь день », — прокоментувала знімок Оксана.

Всього за добу фото зібрало тисячі лайків і сотні коментарів, в яких шанувальники захоплюються стрункою фігурою 45-річної Оксани Марченко.

Не ховай очей, не ховай очей, я вже встигла в них задивитися. Не ховай очей, не ховай очей, я так хочу в них залишитися???. Ирочка @bilyk_iryna , дорогая, спасибо тебе большое за этот шикарный летний хит?. Настроение на весь день❤️. . . . #oksanamarchenko #marchenko #иринабилык #неховайочей #girl #girls #woman #beauty #pretty #cute #nice #awesome #instagood #good #summer #bestoftheday #photooftheday #instaday #happy #love #life #оксанамарченко #марченко #счастье #женщина #девушка #добро #делитесьдобром

Публикация от Oksana Marchenko (@oksana.marchenko.official)