Новини про зірок
Подобається

Чоловік — родич Аль Капоне і власна модельна агенція: Що відомо про ведучу «Топ-моделі по-українськи» Аллу Костромічову

15/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
Чоловік — родич Аль Капоне і власна модельна агенція: Що відомо про ведучу «Топ-моделі по-українськи» Аллу Костромічову

Всього за кілька років вона змогла зробити собі кар'єру від нікому не відомої дівчини до моделі світового значення. Її зовнішністю захоплюються мільйони людей, а вона сама навіть не вважала себе красивою. Що відомо про популярну ведучу «Топ-моделі по-українськи» дізнавалася редакція Корупція.Стар

Алла Костромічова народилася в 1986 році в Севастополі. Там вона провела все своє дитинство. У школі у дівчини була величезна кількість комплексів через свою незвичайну зовнішність. Її часто дражнили через зрісті занадто худі ноги. Алла зізнавалася, що через це ніколи не носила спідниці. Після школи дівчина вступила до Севастопольського університету на медичний факультет. Але ця професія була вибором батьків. Сама ж Алла все своє життя мріяла стати актрисою.

 Популярне:"У коротенькій сукні показала…": Оксана Марченко спокусила шанувальників літнім фото

На другому курсі університету юну красуню помітили співробітники міжнародного модельного агентства і запропонували їй спробувати себе в ролі моделі. Алла настільки добре вжилася в нову роль, що вже через кілька місяців полетіла працювати в Мілан. Саме цей досвід прославив Костромічову за кордоном. Алла зізнавалася, що спочатку хотіла кинути цю професію. Постійні зйомки, суворі дієти приводили до того, що у дівчини часто виникали проблеми зі здоров'ям. Але переборовши себе юна модель продовжувала свій шлях в нелегкій кар'єрі.

На четвертому курсі її запрошують в Париж, а вже після закінчення університету вона підписує контракт з відомим агентством Women і переїжджає працювати в Нью-Йорк. Алла дуже ризикувала, адже на той момент їй вже було 22, а для моделі це серйозний вік, але Костромічева наполегливо заявляла, що буде працювати тільки після того, як отримає вищу освіту.

Завзятість і красу дівчини гідно оцінили за кордоном і буквально за кілька років вона змогла стати з простої нікому невідомої українки моделлю зі світовим ім'ям. Вона стала не тільки обличчям безлічі обкладинок, але і відкривала покази найкращих брендів. Алла встигла попрацювати з Armani, Dior, Louis Vuitton і безліччю інших іменитих дизайнерів.

Зараз Алла рідко з'являється на подіумах в якості моделі. У 2013 році вона вирішила відкрити в Україні своє власне модельне агентство "KModels", яке, до речі, вже встигло подарувати світу кілька знаменитих імен. Костромічова розповідала, що пам'ятає, як їй важко було починати за кордоном, не знаючи нікого і домагатися всього власними силами, саме тому вона хоче допомогти українським дівчатам з початком їх модельної кар'єри.

З цієї ж причини вона вирішує запустити перший в Україні телевізійний проект «Топ-модель по-українськи». Шоу стало дуже популярним і з кожним роком кількість бажаючих потрапити в проект тільки збільшувалася. Спочатку в передачі за титул переможниці боролися тільки дівчата, але вже в 4-му сезоні Алла вирішила, що прийшла пора дати шанс і хлопцям. Шоу підкорило українців своїми незвичайними завданнями, де початківцям моделям доводиться зіткнутися зі своїми страхами, харизматичними членами журі. Зараз проходять зйомки 5-го сезону, який глядачі зможуть побачити вже восени цього року.

Про особисте життя супермоделі відоме не багато, дівчина не любить ділиться інтимними подробицями. У 2015 році вона вийшла заміж. Костромічова розповідає, що познайомилася з чоловіком в ресторані ще в 2013. Після двох років спілкування, вона зрозуміла, що це дійсно та людина поруч з якою вона хоче провести все своє життя. Обранцем виявився американський бізнесмен з італійськими коренями Джейсон Капоне. Він далекий родич того самого відомого гангстера Аль Капоне. Зараз пара живе в Нью-Йорку, але Аллі доводиться часто приїжджати в Україну на зйомки. 

У 2015 році дівчина подарувала своєму чоловікові сина. Хлопчика назвали Сальваторе.