Анна Завальська приміряла пристрасну червону сукню

15/06/2018     Автор: Катерина Гук
Анна Завальська приміряла пристрасну червону сукню

Українська співачка і колишня учасниця гурту "Алібі" Анна Завальська зачарувала шанувальників елегантним образом, передає Корупція.Стар.

Фотографією образу зірка поділилася на сторінці в соціальній мережі. На світлині Анна пузує у вишуканій сукні пристрасного червоного кольору. Новий пост зірки шанувальники оцінили хорошими відмітками.

Популярне: "Збільшаться вже в липні": Нові пенсії і прожитковий мінімум. На скільки зростуть виплати, та що потрібно знати

Також співачка поділилася фотографією з готелю і прокоментувала свій пост:

"Після зливи та грози, які раптово обрушилися на місто, всі барви і запахи стають яскравішими і гострішими …

А у мене видих: сьогодні був один з найважчих і насичених днів на моїй пам'яті, який закінчився, залишивши після себе довгий прозорий шлейфо втоми і задоволення, що так гармонійно збіглися природна і внутрішня моя стихійність … "

 

 

После ливня и грозы, которые внезапно обрушились на город, все краски и запахи становятся ярче и острее … А у меня выдох: сегодня был один из самых трудных и насыщенных дней на моей памяти, который закончился, оставив после себя длинным прозрачным шлейфом усталость и удовлетворение, что так гармонично совпали природная и внутренняя моя стихийность… #отельбутиквоздвиженский #summervibes #perfectmoments #catchinspirations #summerdetails

Публикация от Anna Zavalskaya (@anna_zavalskaya)