Новини про зірок
Подобається

«Захмарне придане й зять-депутат»: Вся правда про другу дружину Сергія Притули

14/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Захмарне придане й зять-депутат»: Вся правда про другу дружину Сергія Притули

Український гумор з роками стає все цікавішим і насиченішим. Український глядач сприймає своє буденне життя через призму гумору і, напевно, жити стає краще. Одним з самих відомих шоуменів країни є Тернопільський Сірий, Сергій Притула, передає Корупція.Стар

Сьогодні Сергій може похвалитися розмаїттям проектів і робіт, в яких він залучений, незмінним залишається одне — всі вони так чи інакше гумористичні, а навіть якщо це не так, то Сергій обов'язково вносить в них трохи сміху. 

З 2016 року Притула працює в шоу «Вар'яти» — першому україномовному гумористичного шоу. Він не лише є його засновником, але й ідейним натхненником, бо своїх хлопців тримає у руках і не дає шансу розслабитися.

З 2008 року гуморист залишається «вірним» «Новому каналу». Майже за десять років роботи на каналі, він вів масу розважальних шоу, серед яких «КабріоЛіто», «Співай, якщо зможеш», СуперИнтуиция, «Пристрасті по ревізору», а також «Хто зверху?», де його спів ведучою є талановита Леся Нікітюк.

Популярне: Він на 15 років молодший за мене, але це тільки покращує наші стосунки: Таємниці особистого життя співачки Лами

Сергій частіше говорить про робочі стосунки ніж про родинні, своє особисте життя тримаючи за закритими дверима. Проте, будучи публічною особою не можливо втримати все під контролем. Нашуміла подія у 2015 році, а саме друге весілля Притули з колегою по цеху Катериною Сопельник, поставила на вуха всі ЗМІ. У Мережі давненько пліткували про їхній роман, проте закохані ретельно приховували свої стосунки, та і Сергій на той час був у шлюбі з іншою.

Закохані познайомилися завдяки роботі, Катерина прийшла працювати на "Новий канал", а керівником дівчини став сам Сергій Притула. Катерина родом з Донецька, її батько відомий краматорський бізнесмен Віктор Сопельник, також з 2012 року член партії "УДАР". Варто зазначити, що старша дочка Сопельника, Світлана одружена з екс-регіоналом Віталієм Хомутинніком, відомим українцям, як автор закону про 15% податок з продажу валюти.

Звичайно ж Сергій одружувався з Катериною, а не на її регіональному "приданому". Проте неозброєним оком можна помітити, що шоумен ніколи не згадує дівоче прізвище коханої, а на більшості фото у соцмережі з гучного весілля, позують його друзі й колеги, а от родини нареченої та швагра-депутата непомітно.

"Панове, мою дружину звати Катерина Вікторівна Притула. Якщо у когось будуть виникати запитання до членів її родини, то, будьте ласкаві, звертайтесь до цікавих вам адресатів напряму. Прошу журналістське товариство дуже добре підбирати слова і власні умовиводи, позаяк жодних коментарів ми не збираємось давати і все, що ви скажете, буде сприйнято мною, як зазіхання на наше особисте життя", — сказав шоумен

 

Та якби там не було, зараз Сергій Притула щасливий чоловік і батько, Катерина подарувала гумористу чудову донечку.

"Я хочу сказати, що я максимально щасливий мужчина, який має радість зранку йти на роботу, а ввечері, підстрибуючи, повертатися додому, де мене чекає любляча дружина", — говорить Притула.

А з сином Дмитром у теперішньої дружити Притули доволі теплі і дружні стосунки.