Зіркові скандали
Подобається

«Пішов співати, бо гроші дорожчі…»: Тернопільський священик накинувся на Олега Винника

14/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Пішов співати, бо гроші дорожчі…»: Тернопільський священик накинувся на Олега Винника

Відомий священнослужитель Тернополя Євген Заплетнюк розкритикував популярного українського виконавця, передає Корупція.Стар

Протоієрей опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук відеозапис своєї прововеді, в якій згадав Олега Винника. На його прикладі священик вирішив розповісти про те, що до людини повертаються всі його вчинки і ставлення оточуючих теж формується від поведінки людини.

Популярне: Найхаризматичніша екс-учасниця Анетті Жернова закрутила роман з холостяком

Євгенія обурив недавній концерт Винника, якої збігся з похоронами загиблого воїна АТО.

"Повний стадіон людей, навіть були люди, які повз проходили, щоб слухати ті дешеві пісеньки. Ну вони дешеві за своєю якістю, але не коштували багато".

Ще одним вчиноком Олега, який виявився неприйнятним для священнослужителя була його поведінка після смерті рідної матері. Винник не відмовився від виступу, хоча сам навіть не поховав жінку.

"Навіть так сталося, що у того артиста в той день померла мати. Він маючи можливість бути у мами, провести її, попросити в останній раз вибачення — він пішов співати, тому що гроші дорожче. Каже" Мама мені сказала "- нічого мама тобі не говорила, бо мама вирощує своїх дітей так, щоб в старості хтось подав ложку води ", — заявив Заплетнюк."