Новини про зірок
Подобається

«Модель XL»: Влада Яму замінили на найкрасивішого чоловіка світу. Хто став новими членами журі

14/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Модель XL»: Влада Яму замінили на найкрасивішого чоловіка світу. Хто став новими членами журі

Режисери популярного українського телепроекту "Модель XL" розповіли, хто буде оцінювати дівчат у другому сезоні, передає Корупція.Стар

За словами співробітників телеканалу "1+1" кардинальних змін у складі не передбачається. Як і в минулому сезоні серед членів журі будуть: відомий український дизайнер Андре Тан, світова модель Тетяна Мацкевич і телеведуча Катерина Осадча. Але ось Влада Ями в новому сезоні глядач вже не побачить. У зв'язку з його зйомками в передачі "Ліга Сміху", його вирішили замінити на іншу зірку.

Популярне: Найхаризматичніша екс-учасниця Анетті Жернова закрутила роман з холостяком

Вибір режисерів виявився незвичайним, але вражаючим. Хореографа замінили на найкрасивішого чоловіка світу Богдана Юсипчука. Молодий актор встиг прославитися не тільки своїм талантом на сцені, а й завоювати почесний титул на Світовому конкурсі краси. До речі, він може стати головним героєм ще одного шоу "Холостяк", якщо глядачі проголосують за його кандидатуру.

Сам Богдан уже розповів, що головною його місією стане змушувати дівчат повірити в свої сили і навчити прикладати всі зусилля для того, щоб досягти своєї мети.

Нагадаємо, що зйомки телепроекту вже почалися і за заявами співробітників телеканалу, в цьому році на кастинг прийшло понад 2300 дівчат і хлопців.