Новини про зірок
Подобається

«Дочка від депутата і роман з Найємом»: Таємниці особистого життя Тетяни Даниленко

13/06/2018     Автор: Яна Романська
«Дочка від депутата і роман з Найємом»: Таємниці особистого життя Тетяни Даниленко

На українському телебаченні багато красивих і водночас розумних ведучих. Однією з них є Тетяна Даниленко. Вона довгий час працювала ведучою новин, тож звикла завжди бути «в курсі» та володіти своїми емоціями, згодом працювала на «Громадському телебаченні», а зараз вона працює на ZIK  у ток-шоу face2face. Та сьогодні ми хочемо вас познайомити з Тетяною ближче, розповісти вам, якою вона є насправді, передає Корупція.Стар.

Народилась і виросла майбутня журналістка у Житомирі. З раннього віку вона знала чим хоче займатись у майбутньому, тож вже у 16 років почала писати в газеті «Українське слово». 

Згодом дівчина закінчила факультет журналістики і почала активно шукати своє місце у цій сфері. Даниленко у свої 34 роки встигла попрацювати у майже всіх видах сфери ЗМІ: і у друкованих виданнях, і на телебаченні, і на радіо. Найкомфортніше вона себе почуває саме на телебаченні. Даниленко каже, що вона «живе» на своїй роботі.

«Поки що це єдиний канал, на якому стабільність — у свободі, а не в покращенні. Я це ціную. Робота — не маска, яку я знімаю ввечері після ефіру. Я — це я», — коментує теперішнє місце роботи журналістка.

Досить цікаве і особисте життя Тетяни. Зараз вона незаміжня і самостійно виховує доньку. Як з’ясувалось, батьком дитини є депутат Владислав Каськів. 

У телеведучої з депутатом був бурхливий роман, вони навіть мали одружуватись , однак перед самим весіллям, чомусь розійшлись. Попри розрив, вони зуміли зберегти дружні стосунки, а Влад і досі бере активну участь в житті доньки Христини. До речі, ім’я для дівчинки обрав саме тато. 

"Варіантів було два — Тетяна хотіла назвати малу Марією, а Владислав — Христиною. Коли дівчинці було три тижні, зрозуміли, що батьківський варіант прижився краще", — розповідала Таня.

Зараз Тетяна з Христиною живуть удвох, а про виховання юної красуні турботлива мама говорить так:

«Я — мама ліберальних правил, але майже з самого народження намагаюся говорити з Христиною, як з дорослим розумною людиною. Їй це не завжди подобається, тому що так я як би змушую бідну дитину самостійно нести тягар відповідальності за багато рішень. Побути звичайною дитиною їй вдається тільки з бабусею. Не впевнена, що це найкращий підхід у вихованні дітей і що він всім підходить. Мабуть, в ідеалі було б більше оберігати дитину від несправедливості дорослого світу. Але головний плюс — з років 5-6 вона стала дуже цікавим в спілкуванні людиною і зараз майже немає таких тем, на які мені було б нудно з нею говорити. У Христини круте відчуття гумору, критичний розум і вона дуже адекватно оцінює ситуацію і людей».

Також Тетяні довгий час приписували романтичні стосунки з тоді колегою, а тепер депутатом Мустафою Найємом. Вони неодноразово разом з'являлись на публіці і ніжно обіймали одне одного. Навіть ходили чутки, що парочка планує одружитися, а підтверджував їх і брат Мустафи:

«Анастасія Мойсеєнкова і я офіційно одружені — якщо з першого разу не зрозуміло. Є підозра, що скоро і мій брат Мустафа Найєм і Тетяна Даниленко поставлять крапку в цьому питанні. Маю велику надію», — повідомляв Масі.

Але зважаючи на велику любов Найєма до жінок, вони розійшлися.

Популярне: Тільки через 20 років: Ольга Сумська вразила шанувальників знову ставши Роксоланою

Зараз Тетяна самотня, однак якоюсь мірою, для неї це навіть добре, адже відсутність стосунків дозволяє їй більше зануритись в роботу.