Новини про зірок
Подобається

«Зовсім скоро …»: Монатік відверто розповів про суддівський склад другого сезону «Танців із зірками»

12/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Зовсім скоро …»: Монатік відверто розповів про суддівський склад другого сезону «Танців із зірками»

Популярний український виконавець Дмитро Монатік зізнався, що залишається членом журі популярного українського телепроекту "Танці з Зірками" на "1+1", передає Корупція.Стар

Таку радісну новину співак опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Не став приховувати Діма і того, хто виявився його колегами. Фанати можуть бути спокійні, змін не передбачається. Його зоряними напарниками залишилися Катерина Кухар та Влад Яма.

Популярне: "У фіналі – всі пороззявляли роти": Як зараз живе учасниця "Зважених" Олена Александрова

"Прекрасна новина !!!! Зовсім скоро на @ 1plus1_ua повертаються # ТанціЗЗіркамі Я щасливий знову знаходиться в найгарнішою компанії @ ekaterinakukhar_official @ vladyama_official в ролі судді !!!"

За словами Дмитра, цей сезон виявиться ще більш цікавим і українцям буде на кого подивитися.

Цей сезон обіцяє бути ще більш спекотним, інтригуючим, дивним !!! У передчутті дізнатися, хто ж, з усіма нами відомих і улюблених особистостей, в цей раз буде підкорювати паркет … Як думаєте, за ким будемо споглядати?

Шанувальники виссказалі найнеймовірніші припущення, але більшість побажали побачити в проекті Олега Винника.

"Олега Винника і Ектора Хіменеса Браво) і Потапа, щоб посміятись!", "Хочемо Тіну Кароль !!", "Притулу !!!", "Полякову", "Ольга Цибульська би була гарною кандидатурою)" — почали вгадувати фанати співака.