Новини про зірок
Подобається

«В очікуванні дива»: Вагітна Світлана Тарабарова розповіла про стать майбутньої дитини

12/06/2018     Автор: Катерина Гук
«В очікуванні дива»: Вагітна Світлана Тарабарова розповіла про стать майбутньої дитини

Популятна українська виконавиця Світлана Тарабарова зовсім нещодавно оголосила про те, що чекає свого первістка, передає Корупція.Стар      
 
Варто зазначити, що вже у вересні Тарабарова готується стати мамою. Це буде перша дитина Світлани та її чоловіка, продюсера Олексія Бондаря. А от на днях, стало відомо, кого саме чекає зіркова пара.

Світлана Тарабарова зізналася, що вони з чоловіком давно хотіли малюка, проте мрія здіснилася тільки нещодавно:

«Ми з Льошею півтора року мріяли про дитину. Старалися, але не виходило. Але ми не панікували, не бігали по лікарях: «Допоможіть!» Завзято намагалися зачати дитину, але безрезультатно. Поки в якийсь момент не заспокоїлися і не переключилися на іншу тему. Ми занурилися в роботу. Я викинула всі календарики, де вираховувала дати, і з подвоєною енергією зайнялася творчістю ».

Популярне: Він на 15 років молодший за мене, але це тільки покращує наші стосунки: Таємниці особистого життя співачки Лами

Світлана зізналася, що свою радісну звістку прийняла за банальне харчове отруєння.

«Я стала пити активоване вугілля, сіла на рисову дієту. А потім дзвоню своєму лікарю, і вона цікавиться: «Світланочка, а ви тест зробили?» Я кажу: «О! Чудова ідея! І о четвертій ранку я побачила довгоочікувані дві смужки. Розбудила Льошу в повній ейфорії (сміється). Звичайно, ми вже не заснули: сміялися, плакали, будували плани — в загальному, ми були щасливі ».

Тарабарова зізналася, що вони з чоловіком чекають хлопчика і навіть вже вибрали для нього ім'я. «Але до народження не можна говорити. Погана прикмета. А поки ми його називаємо пацан ».