Новини про зірок
Подобається

«Мій чоловік одразу навідріз відмовився»: Олена Шоптенко вперше розповіла про нещодавні пологи

12/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Мій чоловік одразу навідріз відмовився»: Олена Шоптенко вперше розповіла про нещодавні пологи

Український хореограф і фіналістка "Танців з зірками" Олена Шоптенко нещодавно народила свого первістка й вперше прокоментувала народження сина Олексія, передає Корупція.Стар      

Зі слів новоспеченої матусі, вона почувається щасливою у своєму новому статусі, проте зізнається, що ще не до кінця розібралася зі своїми материнськими інстинктами. 

"Почуваюся щасливою. Цей статус абсолютно новий для мене і у мене поки що було не багато часу розібратися в своїх почуттях, але щоб я почала посміхатися, йому досить просто сопіти"

Олена також зізналася, що до пологового будинку їхала з температурою, бо напередодні захворіла.

"Мені здавалося, що я до всього готова і з усім впораюся, але вже в процесі виявилося, що я ні до чого не готова, але поратися доведеться. Дуже ускладнило ситуацію, що за два дні до пологів я захворіла і тому до пологового будинку їхала з температурою, з якою ми боремося досі. Так що ночами я поки не сплю не через дитину, а через себе. На щастя, син мені допомагає тим, що поки просто спить".

Популярне: Він на 15 років молодший за мене, але це тільки покращує наші стосунки: Таємниці особистого життя співачки Лами

А от на запитання, чи був присутній чоловік на пологах Олена розповіла, що коханий був поряд. Проте, продовжила Шоптенко, відмовився спостерігати за самим процесом, занадто вразливим виявився Олексій.


"Мій чоловік одразу навідріз відмовився бути присутнім на пологах, посилаючись на вразливість і сказавши, що не хоче щоб лікарі займалися ним, а не мною. А в результаті не відходив ані на хвилину, контролюючи все і всіх і в процесі пологів перебував у трьох метрах. Але за стіною пологового залу".

Журналісти поцікавилися, чому саме Олексієм молоді батьки назвали свого первістка.

"Рішення було дуже швидким. Коли ми дізналися, що буде хлопчик, чоловік сказав, що є всього два варіанти імені, які йому подобаються. З двох я вибрала це. Але мені дуже подобається, що у мене тепер постійно буде Олексій Іванов, поки його велика копія зайнята на своїх проектах (сміється)".