Новини про зірок
Подобається

«Почав пити і став бездомним»: Трагічно помер видатний музикант

11/06/2018     Автор: Яна Романська
«Почав пити і став бездомним»: Трагічно помер видатний музикант

Колишній гітарист британського рок-гурту Fleetwood Mac Денні Кіруен раптово помер у віці 68 років, передає Корупція.Стар      

Про його смерть стало відомо у понеділок, 11 червня. Причина трагедії поки не розкривається. Про це повідомило видання The Guardian.

Кіруен прийшов до гурту Fleetwood Mac у 1968-му, через рік після його заснування. Тоді йому було 18 років. Музикант приохотився до алкоголю і у 1972 році був вигнаний з гурту. Після цього Денні активно зайнявся сольною кар'єрою, випустивши чотири студійні альбоми.

Після 1970-х Кіруен став бездомним. Сам він запевняв, що у нього не було справжнього дому відтоді, як він почав їздити на гастролі з Fleetwood Mac.

У 2015 році члени Fleetwood Mac увійшли в топ-10 найбільш високооплачуваних музикантів у світі за версією журналу Forbes. Колектив випустив 18 студійних альбомів і продовжує концертну діяльність.

Популярне: Він на 15 років молодший за мене, але це тільки покращує наші стосунки: Таємниці особистого життя співачки Лами

Гурт також є лауреатом премії Греммі за альбом "Rumours", що містить такі хіти, як "Dreams" (перше місце в чартах США), "Do not Stop" (третє місце в США), "Go Your Own Way" (найкраща пісня гурту на думку Rolling Stone). У 1998 році колектив був внесений до Зали слави рок-н-ролу.