Новини про зірок
Подобається

«Я її люблю, ціную, підтримую»: Ivan NAVI прокоментував рішення Марії Яремчук

10/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Я її люблю, ціную, підтримую»: Ivan NAVI прокоментував рішення Марії Яремчук

Популярний український співак Ivan NAVI, порокоментував рішення співачки Марії Яремчук піти зі сцени, передає Корупція.Стар      

Зазначимо, що виконавці мають спільну пісню і доволі теплі дружні стосунки. Нещодавно українська співачка Марія Яремчук заявила, що хоче піти з шоу-бізнесу, на що Наві відповів, що підтримує її у всьому.

"Я коли з нею поближче познайомився, я зрозумів, що це не проста дівчина, не проста творча особистість. І те, що вона прийняла таке рішення, я її підтримав. Я її підтримав по одній простій причині, вона ненадовго пішла, повірте. Вона ще про себе заявить. Вона хоче робити щось своє. Можливо вона буде більш "нішева", не на велику аудиторію. Але вона молодець. Я її люблю, ціную, підтримую у всіх її починаннях"

 Популярне: Пам'ятаєте першу наречену  "Холостяка"? Як змінилася і чим займається переможниця реаліті-шоу, Олександра Шульгіна

Нагадаємо, що про стосунки Марії та Івана ходять доволі багато чуток. Шанувальники не одноразово помічали, що Наві і Яремчук безліч часу проводять разом, тому не забарилися з висновком про те, що вони пара. Та зірки ніяких підтверджень цього не надають.