Новини про зірок
Подобається

«Народились наші донечки, потім ми разом завагітніли синами»: Маша Єфросиніна зворушливо привітала свою сестру

10/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Народились наші донечки, потім ми разом завагітніли синами»: Маша Єфросиніна зворушливо привітала свою сестру

Вчора у найдорожчої сестри телеведучої Маши Єфросиніної Лізи Ющенко був день народження, передає Корупція.Стар      

Зіркова сестра не змогла оминути своєю увагою такий чудовий день і зворушливо привітала Лізу. Свої теплі слова привітання Маша написала у себе в блозі.

«З моменту, як в моєму семирічному житті з'явилася Ліза, мама завжди повторювала одне:« Немає більшого щастя для мене, ніж знати, що ви дружите! » Коли восьмирічна Лізок тихо підкладала кнопки на стілець моєму хлопцеві, а я потім « випадково » зачіпала її голову своєю ногою, нам здавалося, що наша дружба навіки залишиться лише маминої мрією. Потім ми дорослішали »

 Популярне: Пам'ятаєте першу наречену  "Холостяка"? Як змінилася і чим займається переможниця реаліті-шоу, Олександра Шульгіна

За словами телеведучої, зараз вони з Лізою у дуже хороших стосунках. Вони разом переживають смуток і сльози радості. Більше того, сестри роблять все для того, щоб їхні діти також були друзями і підтримували один одного.

«Потім народжувалися наші донечки. Потім ми одночасно завагітніли нашими синами. Тепер ми самі робимо все, щоб вони дружили і поважали один одного. Я ж рада крадькома помічати, як мама тихо з посмішкою спостерігає за нами, коли ми всім нашим табором збираємося, і зупиняється час »

Шанувальники в свою чергу, зауважили, що прекрасно розуміють маму Маші й Лізи, а також приєдналися до привітань: «Як я розумію вашу маму. У самої дві дорослі дочки. І хоча за весь цей час вони жодного разу не посварилися, все одно тривога не покидає мене. А ви досить прогресивна людина. З вами неможливо посвариться », «Дуже душевно і зворушливо написано», «Ви дійсно дуже гарні з сестрою, хоча, по-моєму, не схожі. Ми теж з сестрою почали зближуватися коли подорослішали ».

 

С момента, как в моей семилетней жизни появилась Лиза, мама всегда повторяет одно: «Нет большего счастья для меня, чем знать, что вы дружите!» Когда восьмилетний Лизок тихо подкладывала кнопки на стул моему парню, а я потом «случайно» задевала ее голову своей ногой, нам казалось, что наша дружба навеки останется лишь маминой мечтой ……. Потом мы взрослели. Потом рождались наши дочери. Потом мы одновременно забеременели нашими сыновьями. Теперь мы сами делаем всё, чтобы они дружили и уважали друг друга …………. Я же рада украдкой замечать, как мама тихо с улыбкой наблюдает за нами, когда мы всем нашим табором собираемся, и останавливается время! Я знаю, что ты у меня есть навсегда, моя самая красивая в мире сестра! Ты лучшая мама для своих детей! Ты очень сильная! У тебя безупречный вкус! И удивительный дар побеждать! Я знаю, у тебя всё обязательно получится!! С днём рождения, моя инкредибл энд фантастик @liza_u ? Люблю тебя!

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)