Новини про зірок
Подобається

«Саме його я виношую дев’ять місяців»: Тодоренко нарешті розповіла всю правду про свою вагітність

09/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Саме його я виношую дев’ять місяців»: Тодоренко нарешті розповіла всю правду про свою вагітність

Популярна українська телеведушая остаточно розвінчала чутки про свою вагітність, передає Корупція.Стар 

На своїй країні в соціальній мережі Інстаграм, дівчина опублікувала коротке відео, на якому вона продемонструвала свою сукню, через яку і почалися чутки про вагітність артистки. Дівчина наочно показала, що плаття має таку форму, що спереду здається, що у Регіни визирає кругленький животик, притому якщо вона повертається боком, він зникає. Тодоренко зізналася, що постійні обговорення її положення вже дратують телеведучу.

Популярне: "Я не люблю її і не сприймаю серйозно наші стосунки": Уся правда про стосунки Дантеса до одруження з Дорофеєвою

"Досить розпускати чутки. Це вже дратує", — написала артистка.

Регіна зізналася, єдине, що вона виношувала 9 місяців це своє нове шоу.

"Шоу "пятницаСРегиной"- це моє дітище, саме його я виношую дев'ять місяців, а то і рік. І нарешті "мене можна привітати"- скоро відбудеться його прем'єра", — сказала вона.

Правда шанувальники таку реакцію артистки не оцінили, заявивши, що дівчина сама винна в тому, що її обговорюють.

"Блін, не треба відразу злитися. Ти просто так виглядала. Ніби вагітна. Захотіла чутки пустити, і пустила. А ми ще винні", "Сама розповідала, що дев'ять місяців виношуєш", "Навіщо тоді провокувала".

 

Ребята , хватит распускать слухи! Это уже злит ???? Шоу #ПятницаСРегиной @prtshow — это мое детище, именно его я вынашивала 9 месяцев, а то и год! И наконец-то «МЕНЯ МОЖНО ПОЗДРАВЛЯТЬ» — 29го июня премьера состоится на канале @fridaytv #регинатодоренко #reginatodorenko #регинапутешественница??? Спасибо моим адекватным и умным фанам, которые хоть не ленятся заглядывать в аккаунты , которые я публикую и замечают хэштеги #29июня #пятницу

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)