Новини про зірок
Подобається

«Побачив, як промайнуло лезо його ножа…»: На відомого українського продюсера скоєно замах

09/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Побачив, як промайнуло лезо його ножа…»: На відомого українського продюсера скоєно замах

Вчора вночі на відомого українського продюсера Олександра Ягольника було скоєно замах, передає Корупція.Стар 

Чоловік відбувся кількома ранами і зараз вже перебуває вдома. Він розповів, що дату нападу зловмисники підбирали не випадково. 8 червня — День Народження його брата і він щороку відзначає це свято в відомих клубах Києва. За словами Олександра, нападник знав у скільки він повернеться додому.

Популярне: "Я не люблю її і не сприймаю серйозно наші стосунки": Уся правда про стосунки Дантеса до одруження з Дорофеєвою

Той, хто мене чекав, знав, що 8 червня я природно буду напідпитку. І не помилився. Цієї ночі він мене дочекався, коли я приїду і розрахуюся з водієм таксі.

Ягольник розповідає, що під будинком стояв невідомий йому чоловік, який побачивши його попрямував на зустріч. Дізнавшись, що це саме продюсер чоловік не став церемонитися і напав на зірку.

У світлі ліхтарів я побачив, як промайнуло лезо його ножа, яке йшло в область серця, і автоматом виставив блок правою рукою, але гостроту леза нападника відчув неабияк. Біль і кров мене моментально протверезіли і підсвідомість раптом згадала все і вся, чого навчав мене Віктор Миколайович Малютенко, наш тренер і президент Асоціації джиу-джитсу України. Якби це був пістолет або граната, шансів б не було, а так — я теж зважився на дії у відповідь: небезпека життя, запевняю, неабияк мобілізує …

Олександр зміг захиститися від швидкої смерті, а нападник злякався, що наробив занадто багато шуму і втік з місця злочину. Після цього музикант вирушив до лікарні, де йому зашили постраждалу руку. Янковський сам пов'язує цей напад зі своєю патріотичною позицією. Він часто висловлюється проти Росії і зірок, які там виступають.