Новини про зірок
Подобається

«Немає більшого щастя для мене, ніж …»: Зворушливе звернення Маші Єфросиніної розчулило шанувальників

09/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Немає більшого щастя для мене, ніж …»: Зворушливе звернення Маші Єфросиніної розчулило шанувальників

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна зізналася, що її молодша сестра відсвяткувала День Народження, передає Корупція.Стар 

На своїй сторінці в соціальній мережі інстаграм дівчина опублікувала спільну фото і написала зворушливе привітання. Маша розповіла, що поява її молодшої сестри було одним з найщасливіших днів у їхній родині.

Популярне: "Я не люблю її і не сприймаю серйозно наші стосунки": Уся правда про стосунки Дантеса до одруження з Дорофеєвою

"З моменту, як в моїй семирічній життя з'явилася Ліза, мама завжди повторює одне: "Немає більшого щастя для мене, ніж знати, що ви дружите!"

Єфросиніна розповідає, що в дитинстві сестра дуже ревнувала її до хлопців і дівчатка на цьому грунті дуже часто сварилися.

"Коли восьмирічний Лізок тихо підкладала кнопки на стілець моєму хлопцеві, а я потім «випадково» зачіпала її голову своєю ногою, нам здавалося, що наша дружба навіки залишиться лише маминої мрією", — сказала вона

Але минув час і дівчата стали не тільки сестрами, але і кращими подругами. Зараз для Маші головне, щоб і їхні діти змогли знайти спільну мову.

"Потім народжувалися наші дочки. Потім ми одночасно завагітніли нашими синами. Тепер ми самі робимо все, щоб вони дружили і поважали один одного. Я ж рада крадькома помічати, як мама тихо з посмішкою спостерігає за нами, коли ми всім нашим табором збираємося, і зупиняється час ", — підкреслила телеведуча.

Шанувальники відзначили, що дівчата на знімку дуже схожі і привітали Єлизавету з Днем Народження.

 

 

С момента, как в моей семилетней жизни появилась Лиза, мама всегда повторяет одно: «Нет большего счастья для меня, чем знать, что вы дружите!» Когда восьмилетний Лизок тихо подкладывала кнопки на стул моему парню, а я потом «случайно» задевала ее голову своей ногой, нам казалось, что наша дружба навеки останется лишь маминой мечтой ……. Потом мы взрослели. Потом рождались наши дочери. Потом мы одновременно забеременели нашими сыновьями. Теперь мы сами делаем всё, чтобы они дружили и уважали друг друга …………. Я же рада украдкой замечать, как мама тихо с улыбкой наблюдает за нами, когда мы всем нашим табором собираемся, и останавливается время! Я знаю, что ты у меня есть навсегда, моя самая красивая в мире сестра! Ты лучшая мама для своих детей! Ты очень сильная! У тебя безупречный вкус! И удивительный дар побеждать! Я знаю, у тебя всё обязательно получится!! С днём рождения, моя инкредибл энд фантастик @liza_u ? Люблю тебя!

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)